Beauty

Hehkuvan ihon salaisuus

Beauty | 7.10.2014 | Katja Kokko

DSC_0045

Minulta kysytään usein mitä minulla on kasvoillani, mitä poskipunaa käytän tai mistä kasvoillani oleva glow on peräisin? Purkistahan se. Ainakin osittain.

Kirjoitin Anna & Ellit -sivustolle artikkelin täydellisestä meikkipohjasta luonnonkosmetiikalla, johon kokosin kaikki suosikkipohjatuotteeni. Vaihtoehtoja meikkivoiteeseen on useita, joista jokainen löytää taatusti oman suosikkinsa. Itse pidän jokaisesta suosittelemastani tuotteesta, mutta tällä hetkellä aktiivisessa käytössäni ovat Juice Beautyn CC-voide sekä RMS Beautyn meikkivoide.

Hehkuvan ihon salaisuus on kuitenkin itselläni meikkipohjan lisäksi ehdottomasti poskipunassa.

Zuiin Peach on sävy, jossa vain on kaikki kohdallaan. Vuodessa ei liene kovin montaa päivää, jolloin en sutisi tätä poskipäilleni. Mutta se viimeinen silaus syntyy puolestaan aivan aavistuksella saman merkin saman sävyistä jauhemaista poskipunaa. Tuote josta kerran sen löydettyään ei taatusti halua enää luopua. Yksi purkki kestää ikuisuuden, sillä tämän kanssa pätee kirjaimellisesti sääntö less is more.

Mikä on teidän salaisuutenne hehkuvaan ihoon? Jos siis puhutaan puhtaasti meikkipussin sisällöstä, sisäinen glow on asia erikseen!

DSC_0035

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,