Beauty

Hehkuvan ihon salaisuus

Beauty | 7.10.2014 | Katja Kokko

DSC_0045

Minulta kysytään usein mitä minulla on kasvoillani, mitä poskipunaa käytän tai mistä kasvoillani oleva glow on peräisin? Purkistahan se. Ainakin osittain.

Kirjoitin Anna & Ellit -sivustolle artikkelin täydellisestä meikkipohjasta luonnonkosmetiikalla, johon kokosin kaikki suosikkipohjatuotteeni. Vaihtoehtoja meikkivoiteeseen on useita, joista jokainen löytää taatusti oman suosikkinsa. Itse pidän jokaisesta suosittelemastani tuotteesta, mutta tällä hetkellä aktiivisessa käytössäni ovat Juice Beautyn CC-voide sekä RMS Beautyn meikkivoide.

Hehkuvan ihon salaisuus on kuitenkin itselläni meikkipohjan lisäksi ehdottomasti poskipunassa.

Zuiin Peach on sävy, jossa vain on kaikki kohdallaan. Vuodessa ei liene kovin montaa päivää, jolloin en sutisi tätä poskipäilleni. Mutta se viimeinen silaus syntyy puolestaan aivan aavistuksella saman merkin saman sävyistä jauhemaista poskipunaa. Tuote josta kerran sen löydettyään ei taatusti halua enää luopua. Yksi purkki kestää ikuisuuden, sillä tämän kanssa pätee kirjaimellisesti sääntö less is more.

Mikä on teidän salaisuutenne hehkuvaan ihoon? Jos siis puhutaan puhtaasti meikkipussin sisällöstä, sisäinen glow on asia erikseen!

DSC_0035

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,

Beauty

10 kommenttia artikkeliin “Hehkuvan ihon salaisuus”

 1. Mari Vee

  Itselläni on Iroisien BB-voide käytössä ja se on väriltään ja koostumukseltaan todella sopiva iholleni. Kesällä sotkin siihen aavistuksen Absolution la creme du teint voidetta. Peitepuikolla pienet virheet piiloon ja sitten couleur caramel silkkipuuterilla kiinnitys, niin iho on ihanan luonnollisen näköinen eikä liian pakkeloitu. Poskipunana zuiin mango ja sitä ennen dr hauschkan vadelman sävyinen puna, jonka haluisin jo vaihtaa zuiin, mutta olen halunut käyttää tuotteen loppuun ettei tule niitä turhia purkkeja. Nyt kun se on jo loppumassa niin haluan ostaa uuden poskipunan ihanan zuiin mangon lisäksi. Mango kun on hieman liian vaalea pelkästään eli olen käyttänyt sitä tuon hauschkan punan päällä luomassa hieman hehkua. Onko sinulla tuossa ellien jutussa noita zuiin persikkapunia? Ja mitä mieltä olet, sopiiko ne myös luumuisen huulimeikin tai sumusilmien kaveriksi myös?

  • Ellien jutussa minulla on kaikki mainitsemani poskipunat päällekäin sekä vielä RMS Beautyn Buriti Bronzer 🙂 Sipaisen yleensä aina Mangoa ensin, sitten Peachia päälle ja lopuksi pieni ripaus jauhemaista Peachia. Mielestäni sopii luumuun huulimeikkiin tuomaan kivan kontrastin ja värit eivät myöskään ole liian oransseja vaan niissä on vivahde raikasta pinkkiä. Sumusilmiin passaavat ehdottomasti!

 2. Noora

  Itse käytän zuiin mandarin-sävyistä huulipunaa poskipunana. Pitää varmaan kokeilla ihan noita poskiuniakin joskus. Yritän aina ostaa meikkejä, joita ei tarvitsisi levittää siveltimillä, koska olen niin laiska puhdstamaan niitä. Siksi olen päätynyt käyttämään tuota huulipunaa poskilla. Osaatko sanoa, millainen tuo peach-sävy on mandarin-punan sävyyn verrattuna? Näyttävät nimittäin aika samanlaisilta.
  Meikkipohjana käytän vaihdellen iroisen BB-voidetta ja Yves Rocherin ”100% natural origin” -mineraalimeikkiä. Erityisesti tuo YR on loistolöytö ihon hehkumisen kannalta.
  Osaatko vinkata hyvää nestemäistä peitevoidetta luonnonkosmetiikan puolelta? Lähinnä tummien silmänalusien ja miksei myös punoittavien nenänpielien peittoon. Coleur carameilin peitevoide ei pysy yhtään (en aio hankkia puuteria pitämään peitevoidetta kiinni, koska en koe muuten puuteria tarvitsevani), zuiin kynä on ihan ok, mutta voidemainen olisi silmien alle kivempi. Jotain Logonan voidetta olen joskus myös kokeillut, mutta sen tuoksu oli tympeä..

  Oletko jo arponut messuliput?

  Tulipas pitkä teksti! Toivottavasti jaksat vastata. Iloista viikon jatkoa!

 3. Leonor

  Ovat muut edellä kyselleet yksittäisiä meikkituotteita Ellien jutun kuvassasi. Minua kiinnostaisi tietää aivan kaikki tuotteet, joilla jutussa esiintyvä aivan tajuttoman kaunis meikki on saatu aikaiseksi. 🙂

  • Meikissä on Juice Beautyn CC voide Warm Glow, Sukin peitevoide Buttercream, Ilian irtopuuteri, RMS Beautyn Buriti Bronzer, Zuiin poskipunat Mango ja Peach sekä Zuiin jauhemainen poskipuna Peach (avaintuote CC voiteen lisäksi!), Zuiin luomiväri Chestnut, Kjaer Weisin luomiväri Charmed, Kjaer Weisin ripsiväri, Zuiin kulmäkynä Taupe sekä Ilian huulipunakynä Karma Chameleon. Luottotuotteeni <3

 4. Nina

  Minulla on käytössä tällä hetkellä mango poskipuna ja pidän siitä vaaleaihoisena. Aluksi ajattelin hankkivani lisäksi peach-sävyn, mutta tämä on ollut hyvä yksinkin. Kiinnostuin tuosta jauhepunasta, mitä sävyä minun kannattaisi yhdistää mangon kanssa?
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>