Beauty

Go with the glow

Beauty | 5.2.2016 | Katja Kokko

DSC_0163

Olen istua nököttänyt tässä ruudun ääressä nyt vartin saamatta yhtäkään kirjainta ulos sanallisesta arkustani. Olen nimittäin liian innoissani, enkä tiedä mistä aloittaisin…

Viime syksynä Supermood lanseerasi kolmannen tuotelinjansa, ikääntyvälle iholle suunnatun, voimakkaasti kirkastavan Youth Glon, jonka tuotekehityksessä allekirjoittanut oli mukana alusta loppuun saakka. Kahdesta ensimmäisestä tuotteesta, Luxury Peelistä ja Babyface Maskista tuli hittejä ja ne on tällä hetkellä myyty loppuun. Minua tämä ei yllättänyt lainkaan, sillä tiesin alusta alkaen, että nyt luodaan tuotteita, jotka viedään käsistä.

Ja nyt seuraa jatkoa, sillä Youth Glon kaksi uusinta tuotetta tulivat markkinoille pari viikkoa sitten.

DSC_0110

Youth Glo Radiance Serumista tulee tämän vuoden hittiseerumi. Tämmöistä tuhkimotuotetta olen itse kaivannut luonnonkosmetiikkamarkkinoille jo pitkään. Youth Glo linja perustuu mietoihin, ihoa heleyttäviin hedelmähappoihin, jotka tässä seerumissa ovat peräisin omena- ja greippiuutteista. Matkipapu-uute toimii puolestaan luonnollisena korvikkeena retinolille ja yhdessä luonnollisten AHA-happojen kanssa, se silottaa, tasoittaa ja uudistaa ihoa. Tyrnimehu sisältää runsaasti ihoa kirkastavaa C-vitamiinia ja ruusunmarjauute reilun tujauksen C- ja A-vitamiineja. Ihoa ravitsevat öljyt ovat argan- ja kurpitsansiemenöljyjä, loistavia ikääntyvän ihon pehmittäjiä. Runsaasti antioksidantteja sisältävä viikunauute korjaa vapaiden radikaalien vaurioita ja kehäkukkauute rauhoittaa ihoa. Seerumista erityisen tekevät retinolin kaltaiset vaikutukset ilman ärsytyksiä, jotka yhdistyvät hyvin mietoihin hedelmähappoihin. Kombinaatio on täydellisen kosteuttava ja heleyttävä. Hedelmähapot kuuluvat kosteuttaviin ainesosiin, mutta voimakkaina pitoisuuksina ne voivat myös kuivattaa ihoa – aivan kuten humektanttina tunnettu glyseriinikin! Eli aineiden pitoisuuksilla on todellakin väliä.

Eikä tässä vielä kaikki, mitä tulee seerumin vaikutuksiin – se nimittäin jättää iholle sädehtivän glown, joka on peräisin hienonhienosta mica-mineraalista. Mitään discopalloefektiä ei todellakaan tarvitse pelätä, sillä valoa heijastavia pigmenttejä tuskin huomaa iholta, mutta heleän kuullon kylläkin. Efekti on juuri sopiva ”mitä sinulla on oikein kasvoillasi?”-tiedusteluja aiheuttava. Seerumin tuoksu on pehmeä ja puuterinen. Jotenkin tuo mieleen Marie Antoinetten.

Youth Glo Radiance Serum sopii kaikille ihotyypeille aamuin illoin ja sitä voi käyttää tuomaan valoa myös silmänympärysiholle. Tuotekuvastaan poiketen, seerumi on pakattu pipettipulloon.

DSC_0146

Jos haaveilet pumpulin pehmeästä ihosta, on Youth Glo Radiance Oil kasvoöljy tuotteesi. Ruusunmarja- ja puolukansiemenöljy ovat tämän samettisen ja täyteläisen öljyn avain raaka-aineet. Ruusunmarjaöljy on oma suosikkini ikääntyvän ihon hoidossa (ja melkein kaikessa muussakin!). Puolukansiemenöljy on puolestaan antimikrobinen ja pitää ihon nuorekkaana antioksidanttien sekä omega 3- ja 6- rasvahappojen ansiosta. Lisäksi öljy sisältää arganöljyä ja porkkanansiemenuutetta. Radiance Oil tasapainottaa ihon talineritystä ja parantaa kosteustasapainoa lisäämällä ihon kosteudensitomiskykyä sekä kiinteyttää ja silottaa juonteita. Välttämättömät rasvahapot ja antioksidantit korjaavat vapaiden radikaalien, auringon sekä ulkoisten ääriolosuhteiden aiheuttamia vaurioita iholta. Radiance öljy on tämän vuodenajan tehotuote, kuten myös kesällä tai aina, kun iho altistuu ääriolosuhteille.

Youth Glo Radiance Oil sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti ikääntyvälle, kuivalle ja herkälle iholle.

Jep, tänä vuonna ihonhoitomotto kuuluu sanoilla Go with the glow.

Joko olet kokeillut?

DSC_0168

Kuvat Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , ,