Beauty

Genuine Beauty Awards – vuoden 2015 purnukka-oscarit

Beauty | 28.12.2015 | Katja Kokko

DSC_0131

On jälleen se aika vuodesta, kun saan levittää punaisen maton kosmetiikkapurnukoille ja järjestää purkki-oscarit, eli nimetä vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet. Valinta ei oikeasti ollut helppoa, sillä olen kokeillut vuoden aikana toinen toistaan sykähdyttävämpiä ihanuuksia. Kriteerinä oli loppupeleissä se, että tuotteen täytyy olla aktiivisessa käytössäni, eli olen todennut sen erinomaisuuden perinpohjaisesti.

Tässä ne ovat, vuoden 2015 luonnonkosmetiikkataivaan kirkkaimmat tähdet:

IHONHOITOTUOTTEET

Puhdistusaine

Tata Harper Nourishing Oil Cleanser + Refreshing Cleanser: Öljypuhdistusrakkauttani ei voita enää mikään, sillä ravinnerikkaiden luomuöljyjen sekä kasviuutteiden seoksella tehty puhdistus on paljon muuta, kuin vain ihon puhdistusta. Se on ihoa hellivä, todellinen hoitorituaali, joka kirkastaa ihon, pitää sen joustavana ja pehmeänä, tasapainottaa talineritystä sekä ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Öljyllä ja hellävaraisella puhdistusmaidolla tehty kaksoispuhdistus on taivaallinen ja tehokas rituaali, joka ei vahingoita ihoa suojaavan hydrolipidikalvon kemiallista koostumusta. Tata Harperin putsarit ovat niin uskomattoman hyviä, ettei ollut epäilystäkään mihin osoitteeseen vuoden parhaan putsarin pysti menisi.

Kasvovesi

Tata Harper Floral Essence: Putsareiden lisäksi suurin rakkauteni ovat suihkutettavat kasvovedet. Sen kohdalla parhaan tuotteen valinta ei ollut yhtä helppoa, sillä en ole helposti uskollinen vain yhdelle merkille. Suurimman nautinnon on kuitenkin tänä vuonna tuonut Tata Harperin superkosteuttava kukkaissuihke, joka pitää ihon kirkkaana, ehkäisee huokosia tukkeutumasta sekä tuoksuu kukille ja vihermehulle. Tuotteessa on jotain todella maagisen koukuttavaa, sillä mikään muu kasvovesi ei aiheuta minulle vastaavaa lotraamisen tarvetta silkasta ihanuudesta.

Putsarin täydentäjä

May Lindstrom The Clean Dirt: Viime vuonna en vielä palkinnut parasta putsarin täydentäjää, sillä rakastuminen kyseiseen tuotekonseptiin tapahtui tämän vuoden aikana. Näitäkin on löytynyt useita loistavia, mutta ei Mayn Clean Dirtin voittanutta. Pari kertaa viikossa syväpuhdistus tällä poreilevalla ja kihelmöivällä savien, suolan, C-vitamiinin ja mausteiden sekoituksella sytyttää valot päälle ihoon.

Kuorinta

Supermood Youth Glo Luxury Peel: Voin nimetä helposti tusinan  seikkoja, jotka tekevät Supermoodin hedelmähappokuorinnasta maailman parhaan. Yksi tärkein niistä on se, että tuotteessa yhdistyy mieto hedelmähappopitoisuus todelliseen tehokkuuteen. Kuorinta on aivan omiaan tuomaan iholle kaikki hedelmähappojen lukuisat hyvät vaikutukset, mutta tehden sen hellävaraisesti. Matala happopitoisuus tasapainottaa ihon pH:ta ja pitää hydrolipidikalvon vastustuskykyisenä ehkäisten suotuisan ympäristön kasvua esimerkiksi aknelle ja rosacealle.

Naamio

Tata Harper Resurfacing Mask: Muistatteko, kun veikkasin alkuvuodesta Tatan kukkaishyytelönaamiosta vuoden parasta? Loistavia naamioitakin löytyy tältä vuodelta useita, mutta kun saa valita ainoastaan yhden, on pakko kallistua tähän tuhkimonaamioon. Kun ei ole aikaa monelle purnukalle, tartun aina tähän, sillä se tekee kaiken: kirkastaa, puhdistaa, kiinteyttää ja kosteuttaa. Loppuvuoden kissanristiäisten myötä tuli todettua, että naamio on lyömätön sekä ennen, että jälkeen juhlien. Aito oikea tuhkimonaamio.

Silmänympärysvoide

Tata Harper Restorative Eye Creme: Silmänympärysvoiteen kohdalla ajattelin jo, että tähän on pakko löytää joku muu tuote, kuin Tata! Mutta ollakseni rehellinen, en ole koskaan rakastunut yhteenkään silmänympärysvoiteeseen niin paljon, kuin tähän, sillä se kosteuttaa kunnolla, pitää kuivuudesta aiheutuvat rutut poissa ja saa aikaan vielä kevyen viilennyksen, jolla turvotuskin laskee.

Seerumi

Esse seerumi: Parhaan seerumin nimeäminen oli helppo tehtävä. Ei epäilystäkään, etteikö Esse olisi ollut tässä kirkkain tähti. Seerumissa on uskomaton koostumus, jota ei melkein uskoisi luonnonkosmetiikaksi. Tämäkin tuote tekee kaiken, mitä tehococktaililta kaipaan: kosteuttaa runsaasti, kirkastaa ihoa ja ehkäisee tukkeumien muodostumista. Lisäksi se jättää ihon silkkiseksi, kuin silikoniseerumit konsanaan, mutta toki ilman kyseenalaisia turhakekemikaaleja.

Kasvoöljy

May Lindstorm Blue Cocoon: Kummastelen edelleen Mayn sinistä kauneusbalsamia iholle levittäessäni, miten nainen on onnistunut kehittämään näin jumalaisen tuotteen. Kun suljen silmäni ja sivelen ihoani huumaavan tuoksun täyttäessä jokaikisen aistisopukan, piirtyy verkkokalvoilleni paratiisimaisema siniseltä laguunilta. Ei ihme, että olen näin hurahtanut kauneudenhoitorituaaleissani, kun peilikaapista löytyy tämmöisiä purnukoita. Sininen balsami on osoittautunut loistavaksi erityisesti stressinäppyjen vaaniessa ihoani. Kun malttaa pitää näpit erossa näpyistä ja antaa niille rakkautta Blue Cocoonin muodossa, mokomat kaikkoavat vähin äänin. Sehän on niin, että lempeys ja rakkaus voittavat, ei suinkaan sotajalalle ryhtyminen!

Kosteusvoide

Esse Deep Moisturizer: Jos parhaan seerumin valinta kävi sekunnin sadasosassa, kosteusvoiteen nimeäminen tapahtui valoakin nopeammin. Kosteusvoiteessa arvostan puhdistetun veden minimoimista, jonka Esse tekee kaikissa tuotteissaan korvaten sen rooibosuuteella. Kun tähän yhdistetään lukuisat muut ravinnerikkaat afrikkalaisen luonnonihmeet, uskomattoman ihana tuoksu sekä täydellistäkin täydellisempi koostumus, meikätyttö on taivaassa.

DSC_0141

MEIKKITUOTTEET

Meikkivoide

Zuii meikkivoide uusissa sävyissä: Zuiin nestemäiset meikkivoiteet saivat tänä vuonna tusinan uusia, keltapohjaisia, sävyjä. Meikätytön on pakko paukutella henkseleitä, sillä kolme vuotta sitten se oli itse allekirjoittanut, joka sysäsi tuotekehityksen värien suhteen liikkeelle. Kun uudet sävyt sitten saapuivat markkinoille, voisi Zuiin meikkivoiteen palkita vuoden parhaan meikkivoiteen lisäksi myös vuoden yllättäjänä. Lempisävyni on Olive Fair ja lopputulos tällä meikkipohjalla on kuulas, luonnollinen sekä tasainen.

Puuteri

RMS Beauty Tinted Un Powder: RMS Beautyn sävytetty irtopuuteri menee kategoriaan maailman paras, kunnes toisin todistetaan. Kas siinäpä jollekin tuotekehitykseen haastetta: pistäkää paremmaksi!

Poskipuna

Kjaer Weis: Paras koostumus, kauneimmat sävyt, upein pakkaus ja nerokas, ekologinen täyttöpakkaus. Parhaan poskipunan palkitsemiseksi ei muuta tarvita. Lempisävyni ovat Embrace sekä Sun Touched.

Varjostus & korostusväri

Tata Harper Very Bronzing Contour + Tata Harper Very Illuminating Highlight: Tata pääsi yllättämään näillä kahdella uutuudella ja syrjäytti edelliset suosikkini varjostus- ja korostusväristä. Kukaan muu merkki ei ole onnistunut tekemään yhtä hyvää sävyä varjostusväriin ja vieläpä täysin mattana. Sama koskee korostusväriä, sillä valoaheijastavat pigmentit ovat niin hienojakoisia ja hitusen roosaan taittavia, ettei liian terävää efektiä tarvitse pelätä, vaan lopputulos on pehmeä ja kuulas.

Luomiväri

Kjaer Weis: Tähän lienee parasta listata samat kriteerit, kuin poskipunan kohdalle. Näitä saattaa olla mahdotonta syrjäyttää meikkipussistani. Ikinä. Lempisävyni ovat Charmed, Grace, Magnetic ja Earthy Calm.

Ripsiväri

Kjaer Weis Mascara: Kiinnitän Kjaerin ripsivärin tästedes maailman parhaaksi, kunnes joku onnistuu mullistamaan tuotekehityksen ja räjäyttämään luonnonkosmetiikkamarkkinat innovaatiollaan.

Kulmakynä

Zuii kulmäkynä Taupe: Luottotuote ja syntyessään. Muita merkkejä voi kokeilla vain palatakseen takaisin tähän.

Huulipuna

Absolution huulipuna sävy 16: Hot dogin kestävä, pariisin punainen huulipuna.

HIUSTENHOITO

Shampoo 

Rahua Volume Shampoo: Myös hiustenhoitotuotteiden kohdalla on tullut tänä vuonna testattua maailman parhaat merkit, perusteellisesti. Yksi on kuitenkin ylitse muiden, sillä täydellisen koostumuksen, tehokkuuden, hoitavuuden ja ihanan tuoksun lisäksi tämä shampoo on ainoa, joka ei saa hiuspohjaani kutisemaan pitkällä aikavälillä.

Rahua Volume Hoitoaine: Luonnonkosmetiikasta löytyy jo runsaasti hyviä hoitoaineita, joilla kuontalo pysyy helposti kammattavana, kiiltävänä ja kosteutettuna, mutta moni niistä latistaa hiukset. Rahuan tuuheuttava hoitoaine tekee kaiken tämän pienellä nokareella tuotetta, paitsi latistaa.

VARTALONHOITO

Vartalovoide

Neal’s Yard Remedies Bee Lovely Body Butter: Kermainen ja täyteläinen appelsiinin tuoksuinen vartalovoi, joka levittyy hyvin, eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Silottaa karheat kankut ja pölisevät sääret sekä pitää ihon joustavana. Ja siinä sivussa auttaa pelastamaan mehiläiset.

Vartaloöljy

May Lindstrom The Good Stuff: Oletko koskaan tuoksuttanut kaakaon eteeristä öljyä? Tiedoksi, että se tuoksuu jumalaiselle. Tämä onkin jumalatarvartaloöljy ja siksi siinä on myös kultaisia hippuja.

Käsivoide

Neal’s Yard Remedies Bee Lovely: Käsivoiteissa en ole uskollinen millekään merkille, vaan tykkään kokeilla uutuuksia. Se kuuluu myös tuotteisiin, joista en saa semmoisia kiksejä, kuin putsareista. Kenties käsivoide on vähän kuin hammastahna: niin arkinen tuote, ettei siihen liity mitään sen kummallisempaa. Mutta jos se pitää kädet todella sileänä kynsinauhoja myöten ja auttaa pelastamaan elintärkeät pikku pölyttäjät katoamasta, on se ilmiselvästi vuoden paras käsivoide. Niin kuin viime vuonnakin.

Huulirasva

Hurraw! Pitta-huulirasva: En ole vuosiin ollut huulirasva-addikti. Kenties sen vuoksi, että käyttämäni huulirasvat ovat niin tehokkaita. Pitta-huulirasva on ollut ehdottomasti tämän vuoden ihanin. Viilentää tehokkaasti toisinaan ylikuumentuvaa pittaa, mutta ennen kaikkea tuoksuu syötävän herkulliselle.

VUODEN PARAS IHONHOITOSARJA

Tata Harper: Vuoden paras ihonhoitosarja taisi tulla jo selväksi. Kyllä se vain on erittäin ansaitusti Tata Harper, eikä pelkästään todella laadukkaiden ja tehokkaiden tuotteiden vuoksi, vaan siksi, että ne valmistetaan omalla tehtaalla osittain itse viljellyistä raaka-aineista koko tuotteen elinkaaren ympäristövaikutukset pakkausten painomusteita myöten huomioiden. Lisäksi Tata on erittäin valloittava ja valovoimainen persoona ja tuotteiden pakkausdesignkin muistuttaa häntä. Omenanvihreä, kirkkaankeltainen ja kulta kuulostaa edelleen todella omituiselta yhdistelmältä, mutta näyttää aivan törkeän hyvältä.

VUODEN PARAS MEIKKISARJA

Kjaer Weis: Kjaer Weis on oikeasti ihan uskomaton sarja. Tuotteet ovat niin hyviä, että kuka enää kaipaa synteettisiä meikkejä? Sarjan pakkausdesign, joka yhdistyy ekologisuuteen todella tyylikkäästi on kuitenkin semmoista neroutta, että ainakin allekirjoittaneeseen on vaikea tehdä suurempaa vaikutusta. Lisäksi diggaan erittäin paljon Kirstenin tyylistä luoda meikkilookeja, joka peittoaa mennen tullen lukuisten muiden meikkibrändien lookkikuvat. Kirstenillä on silmää, joka kolahtaa meikäläiseen.

Löytyykö matcheja? Mitkä olivat teidän suosikkejanne ja parhaimmat löytönne tänä vuonna?

Muistuttaisin vielä, että koodilla LOISTO15 saat Naturellen koko valikoimasta (May Lindstromia lukuun ottamatta)  -15 % alennuksen 31.12.2015 asti.

DSC_0153

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , ,

Beauty

25 kommenttia artikkeliin “Genuine Beauty Awards – vuoden 2015 purnukka-oscarit”

 1. tiita

  Onpa kivaa huomata, että moni listaamistasi tuotteista löytyy omasta kylppäristä ja meikkipussukasta! Esseen on ollutkin tarkoitus tutustua, kun muut purkit tyhjenevät. Mayhin minulla ei yksinkertaisesti ole varaa juuri nyt, mutta siihenkin tartun, kun sen aika tulee.

 2. tuike

  Kunpa olisi mahdollista ostaa näytepakkaukset noista kaikista ihonhoitotuotteista kerralla! Sellaiset, joissa riittäisi ainetta parin viikon tarpeiksi, niin pääsisi ihan oikeasti kokemaan miltä oma iho tuntuu, kun sitä hoitaisi noin…

  Luonnonkosmetiikka kyllä kiinnostelee, mutta vielä on kynnys laittaa koko ihonhoitorepertuaari kerralla kuntoon. Olisi ihanaa, jos voisi vähän pienemmällä ”sijoituksella” ensin kokeilla muutaman viikon ajan. Pystyisitkö tällaista pakettitarjousta meille järjestämään?

  • Monilta sarjoilta löytyy kokeilupakkauksia, esim. Tata Harperilta. Myös Maylle on tulossa pienemmät koot, en tosin tiedä milloin rantautuvat Suomeen. Mutta hyvä idea tuo ehdotuksesi, laitan mietintämyssyyn 🙂

 3. Miten Tata Harperin korostus- ja varjostustuotteet eroaa melkein samannäkösestä RMS:stä- kimaltaako jälkimmäinen? Rakastan Kjaer Weisin higlighteria, mut semisti kiinnostas lisätä repertuaaria. Samon joku matta bronzer ois hyvä, mut RMS:llä ja Kjaerilla on mun valikoimaan istuvammat pakkaukset kun Tatalla. Kjaerilta vois tietty valkkaa jonkun sopivan värisen luomarin tai muun tummemman ruskean ”jonkun” varjostukseen, merkin dazzler on ainakin nettikaupassa kovin kimaltava (joskin ihana).
  Mut mikä oli vuoden 2015 paras tuoksu? Pysyvin? Intensiivisin? Haluaisin aamusta iltaan kestävän, tähän asti ainoo toimiva on ollut puhdas YlangYlang-eteerinen öljy. Pelkästään- humistan kyllä Accorellen vaniljaista joukkoon (itse asiassa luonnonkosmetiikan parfyymien tuoksuvajoihin/nopeaan haihtumiseen pettyessä olen jokseenkin päätymässä hankkimaan puhtainta Vanilla absolutea/CO2:sta et oikeesti hyöväis).

 4. Elle

  Ihania tuotteita olet valinnut! Tata Harperin putsarit alkavat kiinnostaa entistä enemmän… Olen nyt muutaman viime viikon aikana vaihtanut kaikki ihonhoitotuotteeni luonnonkosmetiikkaan ja iho on kirkastunut selkeästi. Pienimuotoinen ihonhoitokriisi on silti päällä. Koko naamani on poksahtanut täyteen pieniä näppyjä. Yleensä epäpuhtaudet löytyvät otsasta, mutta nyt posketkin ovat röpelöiset. Käytössä ovat olleet NYR:n villiruusubalmi, Mia Höydön kasvovesi ja Unelma-kosteusvoide. Onko kyse vain siitä, että tuotteet eivät sovi, vai totutteleeko iho luonnonkosmetiikkaan näin?

 5. Ihanat parhaimmat! Tata menee seuraavaksi testiin. Zuii meikit ovat ihania. Kjaer Weis on ainoa johon olen pettynyt; ripsiväriä käyttäessäni olen monesti saanut kommentin miksi olen jättänyt meikistä ripsivärin pois. Niinpä, sillä ei näyttävyyttä omiin ripsiini saa. Samoin huulipuna, liukui huulten rajojen yli sekä röpölöityi huulissa. Rahua on paras shampoo + hoitoaine yhdistelmä luonnonkosmetiikasta. May Lindstrom on ihohoidon parhautta. NYR:lla on paljon hyviä tuotteita, tai oikeastaan kaikki. 🙂

  • Kummallista, kun taas itse saan Kjaerin ripsivärillä megatuuheat ripset! Huulisävyte ei kuulu omiinkaan suosikkeihini, kaipaisin valikoimaan kunnon huulipunia. Nykyiset antavat vain hieman sävyä. Ja kyllä, NYR on uskomaton sarja, kun huonoa tuotetta ei vaan ole!

 6. Minna

  Itselleni vuosi 2015 oli mullistava ihonhoidon saralla, sillä löysin blogisi ja luonnonkosmetiikan vuoden alkupuolella. Monia tuotteita tuli alkuhuumassa testattua (krhm, ehkä liiankin monia näin jälkikäteen järjellä ajateltuna), mutta sieltä löytyi ne omat helmet.

  Tatalta olen testaillut joitakin tuotteita viime kesänä, harmikseni juuri noista kahdesta eniten kiinnostaneesta putsarista ei ainakaan silloin saanut näytteitä. Floral Essencen ja Blue Cocoonin kohdalla yhdyn ylistykseesi täysin. Mistään naamioista/kuorinnoista en oikein osaa nimetä lempparia, en ole moneen kuukauteen voinut käyttää kumpaakaan.

  Esse on myös ihan täyttä timanttia.

  Meikkien testailu jäi selvästi ihonhoidon jalkoihin, mutta luottotuotteiksi on löytynyt RMS Beautyn meikkipohja sävy 11 ja Tatan ihanat lip & cheekit. Ja viimeisimpänä ihastuksena RMS Beautyn meikkivoidesivellin. Kovasti kiinnostaisi testata Zuiin meikkivoidetta, netistä on vain niin hankala löytää sopivaa sävyä. Ensi vuonna vaihdetaan loputkin synteettiset meikit luonnonkosmetiikkaan!

  Ihon- ja hiustenhoidossa lempparit on aika samoja: ihastuin NYRin voiteisiin, Rahua on edelleen voittamaton kylppärissä.

  Kiitos Katja sulle kuluneesta vuodesta, en voi sanoin kuvailla miten paljon olen oppinut sulta ja tullut niin paljon tietoisemmaksi kaikesta, mitä iholleni laitan. Kiitos! <3

  p.s. Paljastuihan se kovasti odotettu teoksesi yhdestä joulupaketista, ihan täyttä rakkautta. Toinen lukukierros jo menossa. Kirja on niin täynnä informaatioita ja niin kovin kaunis!

 7. Kiitos purnukka-oscareiden listauksesta! Tämän jutun ansiosta Essen tuotteet ja niiden suunniteltu testaaminen palautuivat mieleen. Olin jo vanhasta tottumuksesta ostamassa uusintakierrosta Sukin kosteusvoiteesta ja seerumista, mutta tämän tekstin ansiosta muistin, että halusin testata Essen (toivotun!) toimivuuden omalla iholla. Uusin tuottein siis uuteen vuoteen! Mielenkiinnolla odotan, mitä kasvot niistä mahtavat olla mieltä.

  Tässä samassa yhteydessä muuten kiitos sinulle kaikista tämän vuoden aikana blogissasi julkaisemistasi ihonhoito- ja tuotevinkeistä! Muutama vinkkisi on avannut ihan uuden kokemusmaailman, erityisesti mainittakoon Yarokin shampoo, joka on tähän asti testaamistani luonnonkosmetiikan shampoista – joita on ollut monia – ihan ehdoton ykkönen (tuo Rahua on kylläkin kokeilematta… ehkä pitäisi?) sekä tässäkin jutussa hehkuttamasi öljypuhdistus. Siitä on tullut kauneusrituaali, josta en enää luovu. 🙂 <3

  • Ihana kuulla, että blogin kautta on löytynyt timantteja! Yarokin shampoot ovat loistavia ja suosittelen myös kokeilemaan ihania hiusseerumeita <3 Essestä on tulossa isompaa juttua vuodenvaihteen jälkeen, sillä vielä on kokonainen tuotelinja esittelemättä!

 8. Emmi

  Ajattelin tilata suosittelemasi tuotteet nyt kun olen luonnonkosmetiikkaan siirtymässä. Ihoni on kuitenkin kuiva ja herkkä, näin talvella iho hilseilee ja varsinkin leuasta iho aristaa, ja mietinkin, onko suosituksesi sopivia myös minun iholleni.

  Lisäksi piti kysymäni tuosta kasvovedestä tai -suihkeesta (Tata Harper Floral Essence). Onko se siis tarkoitettu puhdistukseen vai kosteutukseen? Ja annetaanko sen vain kuivua kasvoille ennen kosteusvoiteen levittämistä vai pyyhitäänkö sen avulla jotain pois kasvoilta? Riittääkö mielestäsi aamulla puhdistukseen pelkkä kasvosuihke?

  Osaisitko antaa vinkkejä myös lapsen ihonhoitoon. Minulla on 4-kuukautinen vauva, jonka iholle saa lutrata kortisonia ja bepanthenia kokoajan. Tulehdus leimahtaa herkästi ja ihoa voi luonnehtia atooppiseksi. Olen testannut tulehdusten välillä esim. arganöljyä Bepanthenin kaveriksi, mutta vähän hirvittää luonnollisemmatkin tuotteet vauvan ihonhoidossa, onko ne varmasti sopivia ja millaisina pitoisuuksina. Ehkä tämä lasten ihonhoito ei kuitenkaan ole ominta alaasi, mutta ajattelin testata, josko sinulla olisi antaa vinkkejä 🙂

  • Kaikki kasvovedet ovat hoitotuotteita, ei puhdistustuotteita ja sitä ei pyyhitä pois kasvoilta. Sen päälle voi levittää seerumit, öljyt ja voiteet niin, että iho on vielä kosteahko. Tällöin imeyttämiseen menee vain enemmän aikaa ja ihoa pitää hieroa enemmän. Voi myös antaa kuivahtaa. Aamuisin en suosittele koskaan ihon pesemistä, vain pyyhkäisin kasvovedellä.

   Paras apu vauvan ihottumaan ja atopiaan on Alpadermin Cold Cream, jota myydään Joliessa. Sillä on hoidettu ties kuinka monen asiakkaan ja heidän lapsien ihottumat. Bepanthenin voi heivata saman tien menemään! Tässä linkki voiteeseen: http://kauppa.jolie.fi/product/1295/alpaderm-cold-cream–taytelainen-hoitovoide-100ml

  • Sanna

   Pyysit neuvoa Katjalta, mutta ajattelin siitä huolimatta antaa oman vinkkini pienen lapsen ihon hoitoon. 🙂
   Omalla 2-vuotiaallani on onneksi varsin hyvä iho, mutta satunnaiset ihottumat ja ihon kuivumiset olen saanut hoidettua suomalaisella Sophie La Girafe Baby Body Lotionilla, jota saa esim. Joliesta ja Ruohonjuuresta. Kuulin myös että sarjan toinen tuhdimpi voide auttaa hyvin vesirokon aikana, kun arvet kutisee. Meillä ei vielä ole siitä kokemusta, mutta jos/kun lapseni saa vesirokon, niin aion testata tuota voidetta.

 9. Jennie

  Myös minun ihonhoito on kokenut mullistuksen tänä vuonna, valitettavasti myös epäpuhtaushyökkäyksen, jota vastaan etsin vielä tuotteita. PBG:n tuotteita hankin ja sieltä jäi omaksi suosikiksi Tatan Refreshing putsari ja viimeiseksi hankittu öljy, molemmat on ihan mahtavia, vaikka ensiksi mainittua joutuu varomaan vielä kun näpyt välillä tulehtuu. Seerumeita on kokeiltu monia, mutta yksikään ei ole ollut tarpeeksi tehokas auttaakseen näppyjen häviämisessä, joten jätän sen kategorian vielä auki. Kasvovesistä kaksi parasta on Suki ja Tata. Naamioista Mayn Problem solver.. Vartalotuotteissa ihastuin eniten John Mastersiin, mutta myös Nyr on osoittanut kyntensä mehiläisten auttamisen ohella. Meikkituotteissa luotan edelleen EDM:n 🙂 Hiustuotteissa en tehnyt mullistavia löytöjä, paitsi Rahuan hiusnaamio, joka on käsittämättömän mahtava luonnonkiharaaan pitkään tukkaan! Tälle tuotteelle täysi kymppi! Rahuan pesuaineet on testilistalla 😉 Mayn Blue cocoon kummitelee, taianomainen tuote, jolle olisi paikka kylppärissä!

 10. Milla

  Piti laittaa kosteusvoide (koska nykyinen Dr. Hauschka lopussa) sekä silmänympärysvoide (en käytä, olis syytä) tilaukseen kun oli sellaista ylistyspuhetta. Olen laiska (ja huono meikkaamaan), ennemmin panostan siihen että iho olisi hyvässä kunnossa. Toivottavasti tuotteet lunastaa odotukset 🙂

 11. Karoliina

  Kiitos ihanasta blogista, täältä saa hyviä vinkkejä ihonhoitoon ja tuotteisiin. Mitä mieltä muuten olet Madaran tuotteista? Minulla on Madaran pehmentävä kasvovesi, joka on sopinut iholleni hyvin. Lisäksi olen tykästynyt NYR:n puhdistusvoiteeseen,jota testasin sinun suositustesi perusteella, mutta en saa pelkästään sillä puhdistettua kasvoja meikistä (zui:n meikkivoide+flow:n mineraalipuuteri) , joten olen ensin pyyhkinyt ihon misellivedellä ja sitten tuolla puhdistusvoiteella (joo tiedän, toisinpäin olisi parempi, mutta rakastan puhdistusvoiteen jättämää fiilistä iholla).
  Tilasin nyt kokeiluun Madaran miselliveden, saa nähdä millaista se on. Tatan tuotteet kiinnostaisivat myös kovasti, mutta vielä en ole raaskinut niihin sijoittaa.
  Hiusten ja vartalonhoitotuotteissa en ole vielä siirtynyt luonnonkosmetiikan pariin, mutta tarkoitus olisi. Pitäisi löytää jokin hyvä shampoo ja hoitoaine, jotka eivät latistaisi hiuksia.
  Estelle ja thildin body butterit tilasin kokeiluun.

  • Sanna

   Mun mielestä Madaran shampoo on tosi hyvä. Olen käyttänyt myös tyyriimpiä Rahuan ja John Masters Organicsin shampoita, mutta en suoraan sanoen huomaa eroa niiden ja tuon Madaran shampoon välillä, joten olen tyytyväisenä säästänyt ne eurot. Hoitoaineissa taas huomaan selkeän eron kalliimpien ja edullisempien tuotteiden välillä, Rahuan ja Yarokin hoitoaineet ovat parhaita käyttämiäni. Mulla on pitkät, värjäämättömät, liukkaat hiukset.

  • Madara ei kuulu mihinkään suursuosikkeihini, mutta sarjassa ei todellakaan ole mitään vikaa. Hinta-laatusuhde erittäin hyvin kohdallaan, vaikka omassa käytössä sarja ei olekaan hetkeen ollut.

 12. Satu-Päivikki

  Hei Katja,

  Tällä hetkellä minulla on käytössä RMS Beauty UnCover-up Voidemainen Meikkipohja sävy 22 ja haluaisin kokeilla Kjaer Weis Foundation -Meikkipohjaa 🙂 mikä sävy vastaisi suunnilleen tuota RMS:n 22 sävyä? Onko mahdollista saada näytteitä Kjaer Weis Foundatioista?
  Kiitos paljon vastauksesta 🙂

  • En osaa sanoa, saako KW:n meikkivoiteista näytteitä. Sitä sinun tulee tiedustella Joliesta. RMS:n sävyä 22 täysin vastaavaa ei ole. Silken on vähän vaaleampi ja Just Sheer tummempi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>