Beauty

Brändivalikko

Beauty | 22.1.2016 | Katja Kokko

Brändit

Pohdin lähes jatkuvasti miten blogini palvelisi teitä parhaiten ja löytäisitte myös hieman vanhempia artikkeleita helposti. Kunkin postauksen perässä ovat avainsanat, joita klikkaamalla löytää kaikki kyseisen tagin alle kuuluvat postaukset. Avainsanat löytyvät myös oikealta sivupalkista, mutta välillä epäilen mahtaako kukaan käyttää niitä – itse nimittäin harvoin luen kenenkään postauksia tagien kautta.

Kaipasin pitkään selkeää valikkoa eri tuotemerkeille, sillä itse tykkään surffailla esimerkiksi nettikaupoissa nimenomaan eri brändejä selaamalla, kuin eri tuotekategorioissa. Sain vihdoin vietyä ajatuksen ihan käytännön tasolle ja nyt blogin ylävalikosta avautuu brändivalikko, josta pääset lukemaan kaikki etsimääsi tuotemerkkiä koskevat postaukset. Valikkoa pystyy vierittämään ylös ja alas, sillä tuotemerkkien määrä on melko suuri ja kasvaa koko ajan. Toivottavasti tämä viilaus helpottaa teitä!

Beauty Guidet ovat myös päivityksen alla tuotteidensa suhteen ja olen lisäämässä joukkoon suositukset myös POD:in sekä ikääntyvän ihon hoitoon.

Kertokaa ihmeessä, jos kaipaatte jotain muutakin helpotusta niin voin selvitellä mikä kaikki on mahdollista sotkematta blogin ulkoasua, jonka haluan pitää selkeänä ja tilavana.

Ihanaa viikonloppua, jollen enää palaa langoille!

Avainsanat: