Lifestyle

Books & Stuff

Lifestyle | 2.12.2016 | Katja Kokko

dsc_0007

Tulin tänään työhuoneelle ja vastassa oli täysi tohina tulevan viikonlopun Books & Stuff joulumyyjäisiä varten, joista en malta olla vinkkaamatta teille, sillä myynnissä on kaikkea aivan ihanaa, todella edullisesti. Myyjäiset ovat siis kustantajani Cozy Publishingin tiloissa osoitteessa Korkeavuorenkatu 2b G (Cafe Successin vierestä sisäpihalle) lauantaina ja sunnuntaina klo 11-16. Kaikki Cozyn kirjat ovat tilaisuudessa hintaan 15 €, myös allekirjoittaneen kauneudenhoidon käsikirja Aidosti kaunis. Eli nyt viimeistään kannattaa hankkia kirja omaksi! Suositus myös tämän joulun best sellerille, Virpi Mikkosen ja Riikka Kantinkosken Joulukirjalle. 

dsc_0011booksandstuff

Jos et ole ehtinyt hankkia vielä kalenteria ensi vuodelle, niin nähtyäsi Cozyn tekemän merenneitokalenterin, kuolet ihanuuteen! En ole koskaan nähnyt näin ihanaa kalenteria! Tästä tuli välittömästi päiväkirjani, sillä kirjoitustilaa on reilusti. Kalenterilla on hintaa myyjäisissä vain 15 € (normaalisti 23 €, vaikka mielestäni se on monen kympin arvoinen).

dsc_0012dsc_0019dsc_0017dsc_0015

Lisäksi myyjäisissä on kukkia, Proloquen ihania joulukoristeita, suomalaisen Nord T:n teetä, kaunista suklaata, Lapuan Kankureiden pyyhkeitä ja vaikka mitä muuta ihanaa! Allekirjoittanutkin aikoo mennä paikan päälle hengailemaan, joten Aidosti kaunis on myös mahdollista saada nimmarilla varustettuna.

Always be yourself unless you can be a mermaid. Then always be a mermaid.

Nähdään kaunokaiset! <3

dsc_0028