Body & Mind

Äijäjoogaa Rööperissä

Body & Mind | 14.12.2015 | Katja Kokko

DSC_2433

Tänä syksynä minulla on ollut naisvaltaisen joogaryhmäni lisäksi ohjattavana ihanien viiskymppisten miesten ”urheiluseura”. Keskiviikkoisin työpäiväni ovat venyneet yli 12 tuntisiksi ja kellon lähestyessä iltaseitsemää on tuntunut melkein mahdottomalta saada pidettyä itsensä hereillä vielä yhden joogatunnin verran. Kaksi tuntia myöhemmin joogatunnin päätteeksi olen kuitenkin ollut kuin uudesti syntynyt ja väsymys on ollut täysin pois pyyhkäisty. Siitä kiitos äijäjoogan.

Enpä olisi uskonut kuinka antoisaa, mielenkiintoista ja opettavaista äijäporukan ohjaaminen voisi olla. Porukka on totaalisen poikkeava niistä ihmisistä, jollaisten kanssa vietän arkielämässä suurimman osan ajastani ja se on täydellisen piristävää. Siispä kun nykyisen porukan kanssa aikataulumme menevät kevätkaudella ristiin, päätin kerätä kasaan uuden äijäjoogaporukan.

Pidän astangajoogakurssin pelkästään miehille maanantai-iltaisin klo 19.30-21.00 4.1.-8.2.2016. Kurssiin sisältyy kuusi kertaa ja se maksaa 105 € (sis. alv). Paikkana on tuttu Hyvinvoimala/Rööperin aamujooga osoitteessa Merimiehenkatu 21.

DSC_2435

Kurssille ovat tervetulleita kaiken tasoiset, kokoiset ja ikäiset miehet. Aloitamme aivan alkeista, joten mitään aiempaa kokemusta astangasta ei tarvitse olla ja toisaalta kurssi tuo kyllä haastetta myös astangajoogan ykkössarjaa jo tehneille.

Korostaisin, että lihasten jäykkyys ei ole mikään este osallistumiselle, vaan pikemminkin syy tulla mukaan! Astanga sopii täydellisesti esimerkiksi toimistotyötä tekeville, joilla on väistämättä niska- ja hartiaongelmia. Harjoituksessa riittää haastetta, sillä astangassa ei ole suinkaan kyse mistään kevyestä venyttelystä, vaan syke nousee ja hiki lentää takuuvarmasti jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana.

Äijäporukassa meininki on rentoa, joten mukaan vaan, jos yhtään kiinnostaa panostaa oman kehon ja mielen hyvinvointiin! Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen katja(at)katjakokko.com.

Rock om!

_04A3794

Kaksi ylintä kuvaa Denis Vinokur

Alin kuva Dorit Salutskij

Avainsanat: , ,