Beauty

Aidosti Kaunis ennakkotilaus on alkanut

Beauty | 26.10.2015 | Katja Kokko

AK_dsc9093

Napanuora piti viimein katkaista ja päästää pikkuinen käsistäni. Toivotaan, että hän kasvaa isoksi ja lähtee maailmalle mahdollisimman nopeasti.

Tässä vaiheessa voin sanoa, että luojalle kiitos hyvästä kustannustoimittajasta, joka viilaa pilkut paikoilleen ja pitää huolta, että graafikko tekee viimeisetkin korjaukset oikein. Kiitoksia tulee taatusti ladeltua vielä moneen otteeseen, mutta ilman tätä mahtavaa tiimiä, teoksen synnyttäminen olisi ollut täysin mahdotonta. Kaikki ovat tehneet upeaa työtä.

Aidosti Kaunis esikoisteokseni on nyt ennakkotilattavissa kätevästi verkkokaupasta. Tilaa signeerattu teos itsellesi tai lahjaksi, voit noutaa sen kirjan ilmestymisen jälkeen (marraskuun puolessa välissä) Helsingin Punavuoresta tai se lähetetään sinulle kirjeitse. Ennakkotilauksena signeerattu teos maksaa 25 euroa (normaalisti 30 euroa).

Muista käydä tykkäämässä myös kirjan Facebook-sivuista, niin pysyt ajan tasalla, mitä kirjan tiimoilla tapahtuu!

Mitäs joululahjatoivelistaltanne löytyy tänä vuonna?

Kuva Kaapo Kamu

Video Kaapo Kamu ja Jenny Rinta-Kanto

Avainsanat: ,

Beauty

4 kommenttia artikkeliin “Aidosti Kaunis ennakkotilaus on alkanut”

  1. Salla

    Moi Katja!

    Ensinnäkin, onnittelut kirjastasi! 🙂

    Lähestyn sua nyt kuitenkin yhdellä kysymyksellä. Mulla on atooppinen, hieman epäpuhdas ja kuiva iho. Viimeisen viikon aikana mun poskiin ja otsaan on alkanut ilmestyä pienen pieniä finnejä, ja kyseiset alueet punottaa muutenkin tosi paljon.. En tiedä johtuuko finnit stressistä tai kuivasta ihosta, mutta olen koittanut rasvailla ihoa paljon, ja kiinnittää huomiota ruokavalioon, mutta edistystä ei näytä tapahtuneen.

    Tällä hetkellä mulla on käytössä mm. Nafhan arganöljy ja Dabban siankärsämö-kasvovesi. Olisko sulla mitään suosituksia esimerkiks hyvälle naamarasvalle, mikä tehoais kuivalle iholle? Tai muita poppaskonsteja. Kiitos jo etukäteen 🙂

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>