Beauty

Spritz and go

Beauty | 11.5.2015 | Katja Kokko

DSC_0176

Harvoin kuulee mitään toivetta ihonhoitoon liittyen yhtä usein, kuin selviytymistä mahdollisimman pienellä purnukkamäärällä. Mutkat suoriksi ihonhoitostrategia korreloi kuitenkin täydellisesti myös hoitotulosten kanssa.

Jollei sitten satu olemaan semmoinen neropatti kuin Isabelle Carron – nainen Ranskan kuumimman luonnonkosmetiikkamerkin, Absolutionin takaa.

Jos kosmetiikkainnovaatioista jaettaisiin Nobel-palkintoja, ehdottaisin saajaksi Isabellea.

DSC_0145

Naisen viimeisin keksintö on Le Brume Systémique kasvovesi*, joka on ehtinyt olla markkinoilla vasta muutaman viikon. Isabelle tekee kaiken omalla, hieman rebelillä ja omalaatuisella tavallaan, joten kiinnostukseni uutta kasvovettä kohtaan oli valtava. En kuitenkaan osannut odottaa mitään tämmöistä – yllätys oli lievästi sanottuna positiivinen.

Le Brume Systémique* on monivaikutteinen kasvovesi, joka sopii kaikille ihotyypeille ja kuten muutkin Absolutionin tuotteet, on tämäkin unisex, joten miespuoliset lukijani, höristäkäähän korvianne, nyt tulee vinkki, joka tekee teistä kaikista entistäkin karismaattisempia kesäkolleja!

DSC_0172

Kasvosuihke jo pelkästään näyttää mielenkiintoiselta: siinä on kaksi faasia eli ”osaa”, joista alempi on läpinäkyvää ja ylempi vihreää. Pulloa ravistetaan ja suihke spruitataan puhdistetuille kasvoille, levitetään ja sitten vaan menoksi. Ai mitä, eikö seerumeita, öljyjä ja voiteita muka tarvita?

No, tämä riippuu tietenkin ihotyypistä, vuodenajasta sekä omista ihonhoitomieltymyksistä. Jos minulta kysytään, seerumia ja öljyä ei voi skipata koskaan, mutta, mikäli tekisin poikkeuksen, onnistuisi se tällä tuotteella. Isabelle on nimittäin keksinyt sekoittaa tähän kasvoveteen periaatteessa kolme tuotetta yhteen: kasvoveden, seerumin ja öljyn. (Huomautettakoon kuitenkin, että tuote ON kasvovesi, eli toimii kuten normaali kasvovesi ja näin olen sitä itsekin käyttänyt, eli levittänyt sen päälle, seerumin, öljyn ja kosteusvoiteen.)

DSC_0156

Kun suihkeen on levittänyt kasvoille, iho tuntuu siltä, kuin siihen olisi jo levittänyt nämä kolme tuotetta. Ja siis periaatteessa onkin, sillä kasvovesi sisältää kasviöljyjä: auringonkukka-, manteli-, ruusunmarja-, iltahelokki- ja vehnänalkioöljyjä, jotka ravitsevat, pehmittävät ja siloittavat ihoa.

Seerumin ja kasvoveden yhdistelmän luovat puolestaan suihkeen lukuisat kukkais- ja kasvivedet sekä kasviuutteet. Keto-orvokkiuute rauhoittaa ihoa ja on tunnettu raaka-aine esimerkiksi aknen ja ärtyneen, ihottumaisen ihon hoidossa. Appelsiininkukkavesi kosteuttaa, hamamelivesi tasapainottaa talineritystä, supistaa huokosia ja rauhoittaa, lehmuksenkukkavesi rauhoittaa ja kirkastaa ihoa ja kurjenpolvivesi säätelee talintuotantoa sekä parantaa ihon elastisuutta. Tujaus merisuolaa tuo kasvovedelle puhdistavan, mutta samalla kosteuttavan vaikutuksen ja bisabolol sekä santelipuun eteeriset öljyt rauhoittavat tulehduksia sekä ihoärsytyksiä. Sodium PCA on iholle kosteutta sitova humektantti. Suihkeen vihreä väri tulee klorofyllistä.

DSC_0151

Absolutionille tuttuun tapaan tuote ei sisällä hajusteita, joten raaka-aineet tuoksuvat suihkeessa täysin vapaasti. Viherpöpelikön odööri jakaa taatusti mielipiteitä – itsehän pidän kaikista mahdollisista oudoistakin tuoksuista. Uskon, että ainakin monet miehet ainakin pitävät tästä.

Le Brume Systémique* on täydellinen spritz and go -tuote ja vaikka itse olenkin säntillinen ihonhoitorutiineissani, voin hyvin kuvitella kunnon helteillä käyttäväni vain tätä suojakertoimellisen päivävoiteen tai meikkipohjan alla ja kun ensi talvena (toivottavasti) suuntaan Aasiaan lämpöön, hoitaa tämä tuote takuulla kasvoveden, seerumin, öljyn ja voiteen virkaa.

Suihketta saa ainakin Joliesta*, Naturellesta* sekä Biodellystä*.

Joko olette ehtineet testata tämän kesäkassin must have -tuotteen?

DSC_0179

*Affiliate-linkki

Tuote saatu testiin maahantuojalta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , ,