Beauty

2x meikki kesäjuhliin a´la Hynt Beauty

Beauty | 13.5.2016 | Katja Kokko

DSC_0005

Yhteistyössä Naturelle.fi, sisältää tarjouksen

Uusien sarjojen rantauduttua Suomeen ei mene kovin montaa päivää, kun alan jo saada kyselyitä olenko ehtinyt tutustumaan uutuuksiin ja onko niistä tulossa juttua blogiin. Meikkisarjojen uusin tulokas Jenkeistä, Hynt Beauty teki kuitenkin ennätyksen. En kissaa ehtinyt sanoa, kun sähköpostiin jo tulvi ensimmäisiä kyselyitä! Olette siis ilmeisen kiinnostuneita tästä sarjasta, mahtavaa.

Olin itsekin aivan puulla päähän lyöty, kun sain ensimmäiset purnukat käsiini. Nehän muistuttavat aivan Fazerin Geisha-suklaata! Minut on toden totta helppo hurmata vaaleanpunaisilla pakkauksilla, jotain äärimmäisen ihanaa ja tyttömäistä niissä on, mutta sisältä paljastuvat purkit ovat kuitenkin tyylikkään mustia.

Tehtäväni oli loihtia kaksi meikkilookia kesän juhliin Hyntin tuotteilla. Päädyin tekemään hyvin klassiset meikit kevyeen ja hieman voimakkaampaan makuun. Tehdään kuitenkin ensin katsaus tuotteisiin, joita testasin.

DSC_0012

Heti alkuun täytyy sanoa, että Hyntin Duet Perfecting Concealer on runsaspigmenttisin ja peittävin peitevoide, mihin olen koskaan luonnonkosmetiikassa törmännyt. Tällä peittyvät mustimmatkin silmänaluset ja tuotetta ei tarvitse kuin nuppineulanpään kokoisen nokareen koko luomien pohjustamiseen ja silmänalusten peittämiseen. Peitevoide pohjustaa myös luomet, eikä jätä niitä liian rasvaisiksi, joten silmämeikki myös pysyy paremmin. Minulla oli testissä sävy Light, mutta pidän silmänalusissa hieman tummemmasta sävystä, Medium täytyy siis ehdottomasti vielä testata. Peitevoiteen koostumus on ihana, sillä se ei ole täysin kiinteää voidetta, mutta ei myöskään ohutta fluidia, vaan juuri siltä väliltä. Jos olet etsinyt täydellistä peitevoidetta ja luomenpohjustajaa, se on kyllä tässä.

Velluto Pure Powder Foundation on henkäyksen kevyt mineraalimeikkivoide, joka ei taatusti tuki ihohuokosia. Tämä on erityisesti aknelle ja rosacealle loistava valinta sekä kaikille, jotka kaipaavat erittäin huomaamatonta meikkipohjaa. Velluto kuitenkin peittää hyvin, sillä mineraalipohjien tavoin sitä voi kerrostaa haluamansa määrän niihin kohtiin, mihin peittävyyttä kaipaa enemmän. Lopputulos näyttää siltä, kuin olisi kokonaan uusi iho ilman meikkiä – siis virheettömältä ja luonnolliselta. Minulla oli testissä sävy Light Beige, joka on varmasti skandinaavisen vaalealle iholle paras valinta. Meikkipohjan pysyvyyttä voi parantaa Finale Finishing Powder viimeistelypuuterilla, mutta itse en kokenut tälle tarvetta. Jos ongelmana on meikkivoiteen huono pysyvyys, suosittelen kuitenkin kokeilemaan viimeistelypuuteria.

Pakkauksissa tulee mukana kabukisivellin meikkivoiteen ja puuterin levittämiseen sekä kaksi erilaista purkkia: pienempi on kätevä kuljettaa käsilaukussa mukana ja isompi (ja kauniimpi) saa koristaa peilikaappia.

DSC_0010

Mineraalimeikeissä jään kaipaamaan aina kuultoa ja elävyyttä meikkipohjaan. Tämän ratkaisee Lumiere Radiance Boosting Powder, joka antaa viimeisen silauksen kauniille iholle. Puuterin sävy on hennosti kultaan taittava, joten se tuo iholle luonnollista ja tervettä hehkua, mutta discopalloefektiä ei tarvitse pelätä, sillä tuote ei kiillä liian paljon. Korostuspuuteria voi myös sekoittaa Velluto meikkivoiteen kanssa tai levittää koko kasvoille ennen meikkivoidetta, jolloin korostus jää erittäin luonnolliseksi.

Kiitos Hyntille siitä, että sarjan Matte Powder Blush poskipuna ja Solare Bronzing Powder ovat mattapintaisia, jonka vuoksi ne sopivat myös epätasaiselle ja näppyläiselle iholle sekä aikuiselle naiselle, jolla esiintyy ryppyjä. Halutessaan niihin voi sekoittaa Lumiere korostuspuuteria, jollon lopputuloksesta saa valoaheijastavan.

DSC_0024

Peitevoiteen lisäksi sarjan kirkkain tähti on Eyebrow Definer. Tämmöistä tuotetta luonnonkosmetiikkaan on kaivattu jo vuosikaudet! Aikoinaan synteettisen kosmetiikan parissa työskennellessäni pidin juuri tämmöisistä vahamaisista kulmakarvaväreistä, joita voi käyttää myös silmien rajaukseen. Luonnonkosmetiikasta tämmöistä on saanut tähän asti turhaan etsiä. Vahamainen kulmakarvaväri levitetään viistopäisellä siveltimellä ja se on kaikista paras tuote kulmien huolitteluun ohuille, hennoille ja epätasaisille kulmille. Minä kokeilin sävyä Taupe, joka sopii myös vaaleille kulmille, sillä väriä ei tarvitse kuin sipaista paletista kevyesti. Musta väri on loistava silmien rajaukseen, eli tässä on nyt vastaus kaikille, jotka ovat etsineet kakkumaista silmänrajausväriä luonnonkosmetiikasta.

DSC_0015

Runsaspigmenttimyys jatkuu myös Hyntin luomiväreissä, joista valikoin itselleni kolme sävyä: Sunlit Dune, Rosy Velvet ja Winter Cocoa. Näidenkin kohdalla riittää, että sivellintä vain käyttää kakun pinnalla, kun väriä tulee jo tarpeeksi. Olin todella tyytyväinen näihin värisävyihin, mutta kaipaisin kuitenkin vielä täydennystä muutamalla eri sävyllä. Rosy Velvet täytyy nostaa erityisesti esille, sillä täydellistä punaruskeaa mattaväriä ei ole toistaiseksi valmistanut vielä kukaan. Punertava luomiväri on aivan liian aliarvostettu ja aikoinaan luottovärini, kun purnukkani olivat vielä synteettistä kosmetiikkaa, nyt se pääsee uudelleen käyttöön.

Forte High Definition Eye Liner on erinomainen rajauskynä, jossa tulee mukana värin pehmentämiseen tarkoitettu aplikaattori. Rajaskynähän tulee rajan piirtämisen jälkeen aina pehmentää, jolloin se myös pysyy paremmin. Aplikaattori kannattaa käyttää luomivärissä ennen pehmentämistä, jolloin luomiväri kiinnittää rajauksen paikoilleen. Ennen silmien rajaamista luomet tulee myös pohjustaa ja puuteroida huolellisesti, muuten rajaus leviää helposti ihon lämmöstä.

Minkä tuomion sai sitten Nocturne Mascara? Olenhan ripsivärien suhteen äärimmäisen nirso. Ripset pysyivät taivutettuina melkein täydellisesti. Väri pysyy hyvin ja tuuheutta sillä saa helposti. Jos ei ole taivutuksen kanssa yhtä ehdoton, kuin minä, suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

DSC_0032

Hyntin huulituotteet herättivät itsessäni suurta mielenkiintoa. Olen jo pidemmän aikaa katsellut huulikiiltoja sillä silmällä ja ennustan niistä seuraavaa kuumaa trendiä. (Kuten myös ysäriruskeasta huulipunasta.) Pearly Rose Pink on melkein unelmieni huulikiillon sävyinen, mutta kaipaisin näihinkin lisää värivalikoimaa. Pakkaus viehättää minua erityisen paljon, sillä olen haaveillut tismalleen tämmöisestä mustakorkkisesta kiillosta kultaisilla reunuksilla. Hmmm, ysäriviba siinäkin? (Siis hyvällä tavalla.)

Huulipunan hylsy on suorastaan nerokas: hylsyn päässä on pieni kansi, josta aukeaa pikkuinen peili sekä huulirasva! Valitsin meikkilookiin raikkaanpunaisen kesäsävyn Peonies Please, joka heijastaa kevyesti valoa olematta kuitenkaan helmiäinen.

Loihdin tuotteilla kaksi eri klassista juhlameikkiä. Tummempaan meikkiin olen vain lisännyt mustan sisäkajalin ja tummentanut alaripsien tyven luomivärillä sekä vaihtanut huulipunan. Jollekin vasemman puoleinen meikki menee hyvin työmeikistä, joten tummalla alarajauksella lookin saa päivitettyä juhlaversioksi muutamassa minuutissa.

Hynt_lookit


Ohjeet silmämeikin tekemiseen:

1. Pohjusta ensin ylä- ja alaluomi Duet Concealerilla ja kiinnitä se Velluto mineraalimeikkivoiteella.

2. Levitä koko yläluomen liikkuvalle osalle Sunlit Dune luomiväriä ja häivytä kevyesti luomivaon yläpuolelle. Käytä leveää luomivärisivellintä.

3. Tee varjotus Rosy Velvet luomivärillä yläluomen ulkonurkkaan sekä luomivakoon ja lisää väriä kevyesti myös alaripsien tyveen. Käytä kapeaa luomivärisivellintä. Häivytä luomiväri pehmeästi luomivaon yläpuolelle.

4. Tee yläripsien tyveen paksuhko musta rajaus Forte High Definition Eye Linerilla. Väritä kynällä myös ripsien välit, jotta vaaleaa ihoa ei jää pilkottamaan ripsien tyvestä. Pehmennä rajaus kynän päässä olevalla aplikaattorilla.

5. Ota viistopäiseen luomivärisiveltimeen Winter Cocoa luomiväriä ja tummenna silmien ulkonurkat sillä ja käy siveltimellä läpi koko rajaus.

6. Taivuta ripset ja harjaa niihin muutama reilu kerros Nocturne Mascaraa.

7. Silmämeikin tummennus: tee rajauskynällä musta sisäkajal alaripsien yläpuolelle. Ota viistopäiseen siveltimeen Winter Cocoa luomiväriä ja väritä huolellisesti ripsien välit niiden yläpuolelta ja väleistä ja varjosta vielä ripsen tyvi aivan niiden alapuolelta.

Sitten vielä teidän hemmotteluun: Naturelle tarjoaa kaikista Hyntin tuotteista -15% alennuksen koodilla HYNT 29.5.2016 asti. Muistuttaisin myös Tata Harperin -15% alennuksesta, joka on voimassa vielä pari päivää 15.5. saakka koodilla TATAHARPER.

Miltä Hynt Beauty teistä vaikuttaa? Mitkä tuotteet kiinnostavat eniten? Lämpenetkö punertavalle luomivärille?

DSC_0007

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,

Beauty

23 kommenttia artikkeliin “2x meikki kesäjuhliin a´la Hynt Beauty”

 1. Anna

  Vaikuttaa ihanalta sarjalta! Peitevoidetta aion ehdottomasti testata, koska luonnonkosmetiikasta on edelleen löytämättä täydellinen ja oikeansävyinen peitevoide mun tummille silmänalusille. Toivottavasti tämä olisi se!

  Kulmaväriä täytyy myös tutkia tarkemmin ja kyllä huulimeikitkin vaikuttaa ihanilta… 🙂

 2. Janita

  Meneekö sulla lighy beige sävy vielä kesällä?:) Onko light beigen ja mediumin välillä isoa eroa? Luulen että light beige on liian vaalea ihonsävyyni.

 3. Mari Vee

  Olin heti ensimmäisenä tilaamassa tuotteita kun kuulin Hyntin rantautumisesta. Olen avian myyty sarjan peitevoiteelle, joka todellakin kestää iholla hyvin ja on sävynsä puolesta tarpeeksi vaalea. Myös kulmakarvaväri taupe on avian ihana. Kuten myös sarjan viistopäinen sivellin, jolla levitän värin. Luomiväreistä omistan Winter Cocoa ja Sunlit Dune sävyt, jotka ovat perushyvät värit. Sarjan yksi lempituote on kiinteä puuteri, joka kulkee mukana laukussa ja on vihdoin sellainen puuteri, joka ei jätä jauhoista pintaa ja joka ei keräänny iholle. Päivän aikana tulleen kiillon painelen kevyesti paperiin eli en käytä puuteria jotta ei tule pakkeloitua pintaa, mutta välillä voi olla tarve kevyelle puuteripainallukselle paperipainannan jälkeen (esim jos tarvitsee kiinnittää peitepuikkoa/väriä uudelleen näppykohtaan tms). Tämä Hyntin kiinteä puuteri on avian ihana, siis täydellinen! Myös sarjan musta rajauskynä, jossa on pehmentävä aplikaattori on hyvä tuote.

  Jauhe- eli irtopuuteria en ole uskaltanut tilata koska olen äärimmäisen nirso irtopuutereille. Itse käytän meikin kiinnittämiseen aina irtopuuteria eli kuulun niinhin jotka käyttävät sitä aina (eli en siis pidä sellaisesta kuulaudesta, jossa irtopuuteri jätetään pois). Käytössäni on kaksi parhainta eli RMS irtopuuteri vaalealla sävylla ja Couleur Caramel silkkipuuteri. Kaikki muut (mm Lily Lolot ja jopa Zuiin uutukainen) ovat liian ”paksuja” eivätkä yhtä unelmakeveitä kuten lempparini. En nyt tiedä osaanko selittää tuota irtopuuteiden eroa, mutta tiedät Katja varmaan mitä ajan takaa eli mitä mieltä olet Katja Hyntin irtopuuteista verrattuna RMS ja Couleur Caramellin puutereihin; onko yhtä ilmavaa ja kevyttä? Eli voiko tarpeen tullen myös painella iholle kun kiinnittää meikin? Tämä irtopuuterin painelu kun joillain merkeillä aiheuttaa ns pakkeliefektin eli vain siveltimellä levitys onnistuu. RMS ja Couleur Caramel taas voidaan myös painella ohuelti iholle ja sivellä siveltimellä liika puuteri pois. Tämä on ehdoton edellytys omalta osaltani toimivalle irtopuuterille.

  Sarjan huulituotteissa en ole oikein löytänyt sopivia sävyjä kun kaipaisin sellaista korallisen vaaleanpunaista hempeän kuullon antavaa punaa, en kiiltoa.

  Mitä tulee punaruskeaan luomiväriin, niin mulle se on ehdoton EI. Vihreäsilmäisenä antaa liian ”tunkkaisen” vaikutelman. Olen kokeillut usein, mutta en tykkää. Mieluiten korostan vihreitä silmiä violetin, kanervan ja purppuran vivahteilla (ei siis mitään lilaa varsinaisesti) tai sitten mattaisen kaakaoruoskealla tai harmaanruskealla, mutta liian punertava sävy ei vaan sovi. Lämpöisyyttä ruskeassa saa olla mutta ei punaruskeaa. Postauksen perusteella sopii sinulle kauniisti ja varmasti monelle muullekin, mutta itse en lämpene.

  • RMS Beautyn irtopuuteri on mielestäni paras nestemäisen ja voidemaisen meikkivoiteen kanssa. Hyntin viimeistelypuuteri on tarkoitettu mineraalipohjan kanssa. Aion myös kokeilla Hyntin kivipuuterin, joka vaikuttaa ihanalta, heti kun nykyinen puuteri loppuu! Rosy Velvet on uusi lempiluomivärini!

 4. Jennie

  Vaikuttaa ihan mahtavalle ja tälläiselle mineraalimeikkitytölle varsinkin. Kaikki tuotteet vaikuttavat päheiltä ja sormet syyhyää päästä kokeilemaan! Punertavat luomivärit olivat teini-iässäni vakiokamaa, juhliin laitoin vielä tarroilla pieniä timantteja kiinni silmäkulmiin 😀 Muistan, että tunsin olevani ihan supernätti! Hynt on iha mahtavan oloinen sarja <3 Värisävyjen tilaaminen sokkona on aina silti yhtä kamalaa.

 5. Janita

  Pyöritelläänkö Hyntin pohja ihan normaalien mineraalimeikkien tapaan? Vai jostain luin että Hyntin pohjaa levitetään alaspäin suuntautuvin vedoin.

 6. Heiduli

  Moikka!

  Näyttääpä hyvältä!
  Osaisitko suositella jotakin hyvää highlighteria luonnonkosmetiikasta? Minulla on kesällä häät ja pohjassa käytän everyday minerals-meikkejä mutta vielä en ole löytänyt tarpeeksi hohtavaa highlighteria omaan makuuni…:) katselin zuiin valikoimaa mutta sen verran kalliita ettei haluaisi tehdä hutiostoksia..;D
  Kiitos avustasi!

 7. Iida

  Moi! Onko vanhentuneelle kasvovedelle mitään järkevää käyttötarkoitusta? Sydän itkee ehkä hieman verta, kun huomasin kaapin perällä Mayn Jasmine Garden-pullon jonka olin luullut jo loppuneen aikoja sitten, mutta pullossa on vielä puolet jäljellä. Se on avattu jo viime vuoden kesäkuussa, joten kasvoille ei varmaankaan uskalla käyttää.

  • Tuotteessa on sinkkioksidia, joka on fysikaalinen UV-filtteri ja yleinen raaka-aine mineraalimeikeissä, joten suojaa kyllä auringolta, vaikka suojakerrointa ei olekaan ilmoitettu.

 8. Alisa

  Ihana meikki Olen viime aikoina käyttänyt mineraalimeikkivoidetta, luonnollinen kuulto jää kuitenkin uupumaan hohdepuuterista huolimatta. Luuletko, että olisi mahdollista laittaa zuiin meikkivoidetta ja sen päälle laittaa mineraalipohjaa lisäpeittoa kaipaaville alueille (nenän seutu)?
  Mitä poskipunasävyä käytit muuten tässä meikissä?

 9. Janita

  Pohdin tässä hyntin meikkipohjan ja gressan meikkiseerumin välillä. Jos kerta light beige oli tässä hyvä ja gressan kolmos sävy oli sulle ihan vain hitusen liian tumma talvella. Vaikka toi 3,0 näyttää paljon tummemmalta kuin hyntin light beige… Soveltuuko perus ecotoolsin meikkivoide sivellin gressan levitykseen?:) mulla keskivaalea iho, en osaa sanoa onko puna vai keltapohjainen. Usein olen kuullut että ennemminkin punapohjainen… Rms sävy 22 suht ok, vähän jotenkin liian ”kellertävä” ja absolutionin light sävy myös ihan hyvä ihon sävyyni. Osaatko sanoa että sopisko gressan 2,5 vai 3,0 ?

 10. Jenni

  Sarja kiinnostaa kovasti. Varsinkin peitevoide ja sen kokeileminen luomenpohjustukseen. Josko vihdoin löytyisi rasvoittuville roikkuluomille riittävä pohjustus. Light beige ei kai kuitenkaan ole kovin vaalea? Mulla on esim. KW silken sävy hyvä, ainakin jos en valtavasti rusketu.

  Ja kulmaväri! Tykkään käyttää kulmiin muuta kun kynää. Mulla on luonnostaan aivan vaaleat kulmat ja kynä tuntuu helposti ikäänkuin menevän ihoon ja karvojen tyveen, ja itse kulmakarvat on siinä sitten aivan vaaleat päällä. Mattaluomiväri on nyt ollut käytössä kulmiin.

  Ainesosia selatessa vaikutti, että tämä sarja ei pääosin tuoksuisi kovin kukkaiselle. Jopa huulipunakin vaikutti kenties tuoksuttomalta ja huulikiillossakin mulle sopivat appelsiini ja greippi. Wohoo!

  Kiva lisä meikkivalikoimaan, vaikka kaikkein mieluiten ostan meikit fyysisestä kaupasta 🙂

 11. Maria

  Hei! Palasin tähän vanhaan kirjoitukseesi, kun seikkailin Naturellen kosmetiikkavalikoimassa etsimässä uutta peitevoidetta vanhan (synteettisen) tilalle, joka nyt vihdoin ja viimein on loppumassa. Ongelmanani on todella tummat silmänaluset, ja näpyt jotka pitäisi saada piiloon. En ole käyttänyt muuta kuin peitevoidetta paikallisesti, kun ihoni tuntuu tukkeutuvan niin helposti kaikista meikkivoiteista sun muista koko kasvoille levitettävistä aineista, ja olen valtavan laiska meikkaamisen suhteen, etenkin aamuisin kun on aina niin kiire! Tämä duet perfecting concealer kiinnostaa, mutta saako sen levitettyä niin ettei ihosta erota ”meikkiläiskiä”? Suosittelisitko että sen kanssa kuitenkin käyttäisi jotain meikkipohjaa?

  • Saa kyllä levitettyä huomaamattomasti! Tämä on aivan huippuluokan peiteväri, pieni nokare peittää uskomattoman hyvin ja mielestäni voi aivan hyvin käyttää ilman meikkipohjaakin pelkästään silmänalusissa 🙂

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>