Beauty

2x meikki kesäjuhliin a´la Hynt Beauty

Beauty | 13.5.2016 | Katja Kokko

DSC_0005

Yhteistyössä Naturelle.fi, sisältää tarjouksen

Uusien sarjojen rantauduttua Suomeen ei mene kovin montaa päivää, kun alan jo saada kyselyitä olenko ehtinyt tutustumaan uutuuksiin ja onko niistä tulossa juttua blogiin. Meikkisarjojen uusin tulokas Jenkeistä, Hynt Beauty teki kuitenkin ennätyksen. En kissaa ehtinyt sanoa, kun sähköpostiin jo tulvi ensimmäisiä kyselyitä! Olette siis ilmeisen kiinnostuneita tästä sarjasta, mahtavaa.

Olin itsekin aivan puulla päähän lyöty, kun sain ensimmäiset purnukat käsiini. Nehän muistuttavat aivan Fazerin Geisha-suklaata! Minut on toden totta helppo hurmata vaaleanpunaisilla pakkauksilla, jotain äärimmäisen ihanaa ja tyttömäistä niissä on, mutta sisältä paljastuvat purkit ovat kuitenkin tyylikkään mustia.

Tehtäväni oli loihtia kaksi meikkilookia kesän juhliin Hyntin tuotteilla. Päädyin tekemään hyvin klassiset meikit kevyeen ja hieman voimakkaampaan makuun. Tehdään kuitenkin ensin katsaus tuotteisiin, joita testasin.

DSC_0012

Heti alkuun täytyy sanoa, että Hyntin Duet Perfecting Concealer on runsaspigmenttisin ja peittävin peitevoide, mihin olen koskaan luonnonkosmetiikassa törmännyt. Tällä peittyvät mustimmatkin silmänaluset ja tuotetta ei tarvitse kuin nuppineulanpään kokoisen nokareen koko luomien pohjustamiseen ja silmänalusten peittämiseen. Peitevoide pohjustaa myös luomet, eikä jätä niitä liian rasvaisiksi, joten silmämeikki myös pysyy paremmin. Minulla oli testissä sävy Light, mutta pidän silmänalusissa hieman tummemmasta sävystä, Medium täytyy siis ehdottomasti vielä testata. Peitevoiteen koostumus on ihana, sillä se ei ole täysin kiinteää voidetta, mutta ei myöskään ohutta fluidia, vaan juuri siltä väliltä. Jos olet etsinyt täydellistä peitevoidetta ja luomenpohjustajaa, se on kyllä tässä.

Velluto Pure Powder Foundation on henkäyksen kevyt mineraalimeikkivoide, joka ei taatusti tuki ihohuokosia. Tämä on erityisesti aknelle ja rosacealle loistava valinta sekä kaikille, jotka kaipaavat erittäin huomaamatonta meikkipohjaa. Velluto kuitenkin peittää hyvin, sillä mineraalipohjien tavoin sitä voi kerrostaa haluamansa määrän niihin kohtiin, mihin peittävyyttä kaipaa enemmän. Lopputulos näyttää siltä, kuin olisi kokonaan uusi iho ilman meikkiä – siis virheettömältä ja luonnolliselta. Minulla oli testissä sävy Light Beige, joka on varmasti skandinaavisen vaalealle iholle paras valinta. Meikkipohjan pysyvyyttä voi parantaa Finale Finishing Powder viimeistelypuuterilla, mutta itse en kokenut tälle tarvetta. Jos ongelmana on meikkivoiteen huono pysyvyys, suosittelen kuitenkin kokeilemaan viimeistelypuuteria.

Pakkauksissa tulee mukana kabukisivellin meikkivoiteen ja puuterin levittämiseen sekä kaksi erilaista purkkia: pienempi on kätevä kuljettaa käsilaukussa mukana ja isompi (ja kauniimpi) saa koristaa peilikaappia.

DSC_0010

Mineraalimeikeissä jään kaipaamaan aina kuultoa ja elävyyttä meikkipohjaan. Tämän ratkaisee Lumiere Radiance Boosting Powder, joka antaa viimeisen silauksen kauniille iholle. Puuterin sävy on hennosti kultaan taittava, joten se tuo iholle luonnollista ja tervettä hehkua, mutta discopalloefektiä ei tarvitse pelätä, sillä tuote ei kiillä liian paljon. Korostuspuuteria voi myös sekoittaa Velluto meikkivoiteen kanssa tai levittää koko kasvoille ennen meikkivoidetta, jolloin korostus jää erittäin luonnolliseksi.

Kiitos Hyntille siitä, että sarjan Matte Powder Blush poskipuna ja Solare Bronzing Powder ovat mattapintaisia, jonka vuoksi ne sopivat myös epätasaiselle ja näppyläiselle iholle sekä aikuiselle naiselle, jolla esiintyy ryppyjä. Halutessaan niihin voi sekoittaa Lumiere korostuspuuteria, jollon lopputuloksesta saa valoaheijastavan.

DSC_0024

Peitevoiteen lisäksi sarjan kirkkain tähti on Eyebrow Definer. Tämmöistä tuotetta luonnonkosmetiikkaan on kaivattu jo vuosikaudet! Aikoinaan synteettisen kosmetiikan parissa työskennellessäni pidin juuri tämmöisistä vahamaisista kulmakarvaväreistä, joita voi käyttää myös silmien rajaukseen. Luonnonkosmetiikasta tämmöistä on saanut tähän asti turhaan etsiä. Vahamainen kulmakarvaväri levitetään viistopäisellä siveltimellä ja se on kaikista paras tuote kulmien huolitteluun ohuille, hennoille ja epätasaisille kulmille. Minä kokeilin sävyä Taupe, joka sopii myös vaaleille kulmille, sillä väriä ei tarvitse kuin sipaista paletista kevyesti. Musta väri on loistava silmien rajaukseen, eli tässä on nyt vastaus kaikille, jotka ovat etsineet kakkumaista silmänrajausväriä luonnonkosmetiikasta.

DSC_0015

Runsaspigmenttimyys jatkuu myös Hyntin luomiväreissä, joista valikoin itselleni kolme sävyä: Sunlit Dune, Rosy Velvet ja Winter Cocoa. Näidenkin kohdalla riittää, että sivellintä vain käyttää kakun pinnalla, kun väriä tulee jo tarpeeksi. Olin todella tyytyväinen näihin värisävyihin, mutta kaipaisin kuitenkin vielä täydennystä muutamalla eri sävyllä. Rosy Velvet täytyy nostaa erityisesti esille, sillä täydellistä punaruskeaa mattaväriä ei ole toistaiseksi valmistanut vielä kukaan. Punertava luomiväri on aivan liian aliarvostettu ja aikoinaan luottovärini, kun purnukkani olivat vielä synteettistä kosmetiikkaa, nyt se pääsee uudelleen käyttöön.

Forte High Definition Eye Liner on erinomainen rajauskynä, jossa tulee mukana värin pehmentämiseen tarkoitettu aplikaattori. Rajaskynähän tulee rajan piirtämisen jälkeen aina pehmentää, jolloin se myös pysyy paremmin. Aplikaattori kannattaa käyttää luomivärissä ennen pehmentämistä, jolloin luomiväri kiinnittää rajauksen paikoilleen. Ennen silmien rajaamista luomet tulee myös pohjustaa ja puuteroida huolellisesti, muuten rajaus leviää helposti ihon lämmöstä.

Minkä tuomion sai sitten Nocturne Mascara? Olenhan ripsivärien suhteen äärimmäisen nirso. Ripset pysyivät taivutettuina melkein täydellisesti. Väri pysyy hyvin ja tuuheutta sillä saa helposti. Jos ei ole taivutuksen kanssa yhtä ehdoton, kuin minä, suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

DSC_0032

Hyntin huulituotteet herättivät itsessäni suurta mielenkiintoa. Olen jo pidemmän aikaa katsellut huulikiiltoja sillä silmällä ja ennustan niistä seuraavaa kuumaa trendiä. (Kuten myös ysäriruskeasta huulipunasta.) Pearly Rose Pink on melkein unelmieni huulikiillon sävyinen, mutta kaipaisin näihinkin lisää värivalikoimaa. Pakkaus viehättää minua erityisen paljon, sillä olen haaveillut tismalleen tämmöisestä mustakorkkisesta kiillosta kultaisilla reunuksilla. Hmmm, ysäriviba siinäkin? (Siis hyvällä tavalla.)

Huulipunan hylsy on suorastaan nerokas: hylsyn päässä on pieni kansi, josta aukeaa pikkuinen peili sekä huulirasva! Valitsin meikkilookiin raikkaanpunaisen kesäsävyn Peonies Please, joka heijastaa kevyesti valoa olematta kuitenkaan helmiäinen.

Loihdin tuotteilla kaksi eri klassista juhlameikkiä. Tummempaan meikkiin olen vain lisännyt mustan sisäkajalin ja tummentanut alaripsien tyven luomivärillä sekä vaihtanut huulipunan. Jollekin vasemman puoleinen meikki menee hyvin työmeikistä, joten tummalla alarajauksella lookin saa päivitettyä juhlaversioksi muutamassa minuutissa.

Hynt_lookit


Ohjeet silmämeikin tekemiseen:

1. Pohjusta ensin ylä- ja alaluomi Duet Concealerilla ja kiinnitä se Velluto mineraalimeikkivoiteella.

2. Levitä koko yläluomen liikkuvalle osalle Sunlit Dune luomiväriä ja häivytä kevyesti luomivaon yläpuolelle. Käytä leveää luomivärisivellintä.

3. Tee varjotus Rosy Velvet luomivärillä yläluomen ulkonurkkaan sekä luomivakoon ja lisää väriä kevyesti myös alaripsien tyveen. Käytä kapeaa luomivärisivellintä. Häivytä luomiväri pehmeästi luomivaon yläpuolelle.

4. Tee yläripsien tyveen paksuhko musta rajaus Forte High Definition Eye Linerilla. Väritä kynällä myös ripsien välit, jotta vaaleaa ihoa ei jää pilkottamaan ripsien tyvestä. Pehmennä rajaus kynän päässä olevalla aplikaattorilla.

5. Ota viistopäiseen luomivärisiveltimeen Winter Cocoa luomiväriä ja tummenna silmien ulkonurkat sillä ja käy siveltimellä läpi koko rajaus.

6. Taivuta ripset ja harjaa niihin muutama reilu kerros Nocturne Mascaraa.

7. Silmämeikin tummennus: tee rajauskynällä musta sisäkajal alaripsien yläpuolelle. Ota viistopäiseen siveltimeen Winter Cocoa luomiväriä ja väritä huolellisesti ripsien välit niiden yläpuolelta ja väleistä ja varjosta vielä ripsen tyvi aivan niiden alapuolelta.

Sitten vielä teidän hemmotteluun: Naturelle tarjoaa kaikista Hyntin tuotteista -15% alennuksen koodilla HYNT 29.5.2016 asti. Muistuttaisin myös Tata Harperin -15% alennuksesta, joka on voimassa vielä pari päivää 15.5. saakka koodilla TATAHARPER.

Miltä Hynt Beauty teistä vaikuttaa? Mitkä tuotteet kiinnostavat eniten? Lämpenetkö punertavalle luomivärille?

DSC_0007

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,