Beauty

Yin Your Skin® SILEÄ testiryhmän tulokset

Beauty | 18.2.2021 | Katja Kokko

Kokosin 20 henkilön testiryhmän testaamaan kuukauden ajaksi Yin Your Skin® SILEÄ kasvoöljyä. Testin sääntöihin kuului ettei mitään muuta saanut muuttaa ihonhoitorutiinissa ja tuotetta piti käyttää kuukauden ajan aamuin illoin.

Yin Your Skin® SILEÄ kasvoöljyä suunnitellessani vahva ajatukseni oli pitää sen valmistus 1000 kappaleen rajoitetussa erässä. Ihanan ja runsaan palautteen ansiosta tuotetta valmistettiin kuitenkin jo marraskuussa toinen erä. Koska en halua valmistaa tuotetta hyllyjen lämmikkeeksi, sain vielä idean testiryhmästä päättääkseni tuotteen jatkosta. 

Kokosin 20 henkilön testiryhmän mahdollisimman erilaisista ihotyypeistä testaamaan tuotetta kuukauden ajan ja nyt voin esitellä huikeat tulokset. Tuote on hellinyt herkkiä ihotyyppejä vähentäen punoitusta, tasapainottanut talineritystä rasvoittuvilla ihoilla, kirkastanut sameita ja stressaantuneita talvi-ihoja ja tuonut tuoksullaan luksusta kotispa-hetkiin. Esittelen neljä ennen–jälkeen -muutosta tarkemmin ja lopusta löydät testiryhmäläisten kokemuksia öljyn eri osa-alueista. Näiden tulosten myötä öljyn kohtalo on sinetöity: SILEÄ jää pysyvästi tuotantoon.

Tarjous House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivillä

Osta Yin Your Skin® SILEÄ tästä tarjoushintaan 44 € (normaalisti 59,59 €/30 ml). Tarjous on voimassa sunnuntaihin 21.2.2021 asti.

Neljä SILEÄn aikaansaamaa muutosta 

Milla, 21

Millan iholla voi nähdä testiryhmän upeimman muutoksen. Millalla on ollut akne jo lähes kymmenen vuoden ajan, ja vaikka tilanne on rauhoittunut pahimmista vuosista, näkyy se edelleen erityisesti kasvojen alaosassa. Iho on myös hyvin herkkä ja alkaa usein punoittamaan päivän mittaan. Milla itse kokee juuri punoituksen aknea merkittävämmäksi haitaksi. Talvisin iho on pintakuiva ja kiristelee herkästi.  

Milla sai SILEÄstä apua erityisesti kasvojen punoitukseen ja raportoi jo toiselta testiviikolta huomioita ihon rauhoittumisesta. ”Öljy todella tuntuu rauhoittavan ihoani. Öljyn laiton jälkeen iho näyttää ja tuntuu ihanan rauhalliselta. Myös aamuisin iho on rauhallisen näköinen, ja päivälläkin muodostuva punoitus on lievempää kuin ennen. Iho tuntuu myös aiempaa pehmeämmältä.”  

Milla piti SILEÄn aikaansaamaa muutosta herkällä ihollaan ”ihan mielettömänä”. Punoitus väheni huomattavasti, akne pysyi rauhallisena, iho tuntui pehmeältä ja näyttää kirkkaammalta. Näin Milla kuvailee muutoksia neljän viikon testijakson jälkeen: 

Minulle selkein vaikutus tuotteen käytön myötä on ollut kasvojen punoituksen väheneminen. Huomasin testijakson aikana, kuinka iho pikkuhiljaa rauhoittui. Testijakson lopussa muutos on mielestäni ihan mieletön, enkä olisi ikinä uskaltanut toivoa näin selkeää apua ihoni herkkyyteen. Aamulla iho on ihanan rauhallinen, eikä enää muutu samalla tavalla punakaksi kuin ennen päivän aikana, vaan on jopa jotenkin kirkkaamman ja heleämmän näköinen. Toki pientä punoitusta esiintyy edelleen, eli ongelma ei ole täysin kadonnut, mutta häiritsee ja harmittaa huomattavasti vähemmän kuin ennen, mikä on ihanaa. 

Lisäksi akneen olen huomannut myös rauhoittavaa vaikutusta öljyn käytöllä. Tätä oli hieman vaikeampi arvioida, koska akneni on rauhoittunut aika hyvin haastavimmista vuosista, mutta testijakson aikana ei pahemmin finnejä ollut, varsinkaan erityisen kipeitä tai isoja näppyjä. Bonuksena iho on myös pehmeämpi kuin ennen testijaksoa, ja tuntuu ihanalta levittää puhdistus- ja hoitotuotteet iholle. Ja vaikka ihollani on edelleen arpia, aknea ja punoitusta, on se silti kirkkaamman ja terveemmän näköinen kuin aloituskuvissa, ja tämä muutos on ollut hienoa huomata. Myös kosmetologini sanoi joulukuun puolessa välissä kasvohoidossa ollessani, että iho on paremmassa kunnossa ja vahvisti, että öljy on hyvä lisä ihonhoitorutiiniini.

Suvi, 33 

Suvi kokee ihonsa merkittävimmäksi haasteeksi otsassa ja ylähuulen päällä näkyvän melasman. Suvi on asunut viisi vuotta ulkomailla, missä saasteet ja aurinko huononsivat ihon kuntoa. Nyt kasvoilla näkyy ilmaston vaihtuminen Suomen talveen.  Suvi kuvailee ihohuokosiaan suuriksi ja helposti tukkeutuviksi. Nenän, leuan ja poskien alueelle ilmestyy usein mustapäitä. Iho on rasvoittuva, mutta toisinaan kuiva. Hän kokee, että iho näyttää helposti samealta ja elottomalta.  

Suvi sai SILEÄstä apua niin melasmaan kuin pintakuivuuteen ja sameuteen:  

Olen huomannut, että etenkin melasman aiheuttamat pigmenttiläiskät poskissa ovat vaalentuneet, ja että ihohuokoset ovat hieman pienemmät kuin ennen. Mahtavaa!! Iho näyttää kosteutetulta ja tasaisemmalta kuin ennen. Sileä on toiminut ihollani tosi mukavasti. Se ei tuki ihohuokosia eikä ärsytä ihoa millään lailla. Ihoni on pysynyt kosteutettuna eikä talvella tyypillisesti ilmaantuvia pintakuivia läiskiä ole näkynyt. Ihoni näyttää heleämmältä ja sileämmältä.  

Olen kokeillut monia kasvoöljyjä. Sileä on toiminut itselleni paremmin kuin mikään muu kokeilemani kasvoöljy. Se imeytyy todella hyvin eikä jätä liian paksua öljyistä kerrosta ihon pinnalle. Rasvoittuva sekaihoni tykkää tosi paljon! Poskien pigmenttiläiskien vaalentuminen sekä ihohuokosten pienentyminen ovat olleet tosi mieluisia yllätyksiä! Iho näyttää kuulaalta ja hyvinvoivalta.”

Riikka, 49

Riikka koki testiryhmään hakiessaan, että hänen iholtaan heijastuvat stressi ja ikääntyminen tehden sen elottomaksi ja veltoksi. Hän kuvailee ihon väriä ennen testin aloitusta kelmeäksi ja epätasaiseksi. Iho on pintakuiva ja siinä näkyy ryppyjä.  

Riikka on kirjannut positiivisa havaintoja jo kahden viikon käytön jälkeen: 

Iho tuntuu ja näyttää täyteläisemmältä, sileämmältä ja hohtavammalta. Myös ihon väri on terveemmän näköinen – jopa hieman ”ruusuinen”. Meikkaaminen on todella mielyttävää – iho näyttää niin hyvältä, että pelkkä ripsiväri ja kulmakynä riittävät tekemään kasvoistani huolitellun ja hehkuvan näköiset. Nautin ihostani.” 

Kuukauden säännöllisen käytön jälkeen Riikka näki peilissä täyteläisemmän, hehkuvamman ja terveemmän värisen ihon ja Sileästä oli tullut kaivattu hemmotteluhetki päiviin.  

”Olin aivan kyllästynyt omaan naamani ja väsyneeseen ilmeeseeni, ja oli hienoa huomata miten ihon paraneva vointi toi uuden innostuksen tarkastella omaa peilikuvaa hyväksyen ja ilolla. Ikääntymisen merkkejä ei ole helppo hyväksyä, mutta kun kasvojen iho selvästi voi paremmin, niitäkin oli helpompi sietää. Kuivan, velton ja kelmeän sijaan iho oli täyteläisempi, hehkuva ja terveemmän värinen. Testiaika oli kyllä haasteellisin mahdollinen, keskitalven kaamoksessa, pakkasten kiristyessä ja korona- ja työstressin uuvuttamanakin vaikutukset olivat hyvät. 

Sitouduin tuotteen käyttöön heti ja levitin sitä kasvoilleni ja kaulalleni aamulla ja illalla. Tuosta muutaman sekunnin hetkestä tuli päivän kohokohta, kun muut itsehoidolliset rutiinit ovat nykyään niin harvinaisia. Tuotteen aito ja maaperäinen tuoksu olivat todella aisteja elvyttäviä, ja tuotteen pehmeä, silkkinen tuntu sormissa ja kasvojen iholla ihanaa luksusta.” 

Jenni, 31

Jennillä on aaltoileva historia aknen kanssa ja tällä hetkellä ihonhoito keskittyy erityisesti kolme vuotta sitten puhjenneen aikuisiän aknen aiheuttamien arpien hoitamiseen. Iho myös punoittaa herkästi erityisesti poskilta. Lisäksi pintakuiva iho rasvoittuu usein päivänmittaan.  

Jenni sai SILEÄstä nopeasti apua ihon rasvoittumiseen ja testijakson päätyttyä poskien väri oli tasoittunut:  

Ihon sävy näytti tasaisemmalta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeisenä aamuna. Ensimmäiset tuntemukset liittyivät siis selkeästi ihon rauhoittumiseen. Päivän mittaan tapahtuva ihon rasvoittuminen väheni myös selkeästi jo ensimmäisen testiviikon aikana. Iho kuultaa kauniisti, sillä öljy toimii loistavasti mineraalipohjan alla. Testijakson päätyttyä iho on kirkastunut ja kirjavuus poskilla on vähentynyt.  
 
Lopputuloksena voin sanoa, että todella harmoninen öljy, jossa kaikki osa-alueet kohtaavat! Entisenä öljyjen sekakäyttäjänä voin nyt keskittyä yhteen tuotteeseen, koska tämä on selvästi sellainen does it all -öljy. Rauhoittaa, tasapainoittaa, kosteuttaa, korjaa ja hemmottelee. Lisäksi pullo on kaunis ja erityisen ihanaa on se, että öljy itsessään on kauniin sinistä.” 

Testiryhmäläisten kokemuksia osa-alueittain  

Koostumus

Öljy on iholla ihanan silkkinen ja pehmeä”. – Essi  

Todella miellyttävä koostumusi! Sopii todella hyvin niin gua shaan kuin ihan tavalliseksi päivittäiseksi kasvoöljyksi, helppo ja miellyttävä levittää ja tuntuu nimenomaan todella sileältä ja silkkiseltä iholla.” – Jenni I. 

Todella samettinen ja miellyttävä. Teki mieli jäädä sivelemään ihoa pidemmäksi aikaa levityksen jälkeen.” – Aino 

Imeytyvyys

Hämmästyin kuinka hyvin tuote imeytyi eikä jättänyt liian öljyistä, vaan sopivan kosteutetun tunteen iholle.” – Henna 

Aivan loistava! Jotkin kasvoöljyt jäävät pyörimään ihon pinnalle pitkäksi aikaa, mutta Sileä hulahtaa melko nopeasti ihoon ja meikin pystyy levittämään päälle ilman tuntikausien odottelua.” – Aino 

Sopii sekä ”pitkään työstämiseen” kuten hieronta, ja nopeammin meikin alle.” – Roosa 

Tuoksu

Rauhoittava, ylellinen, luonnollinen.” – Kirsi-Maria 

Tuoksu on aivan huumaava! Tulee mieleen jokin todella kallis, hienolaatuinen itämainen yrttitee. Tuoksu on täydellinen tuomaan sen ihanan spa-hetken omaan kylpyhuoneeseen kiireisen päivän jälkeen ja otinkin kaiken irti tästä pienestä omasta hetkestä.” – Nina 

Tuoksu virkisti ja rauhoitti samaan aikaan, ja odotin tuotteen levittämistä ja tuoksuttelua aamuisin ja iltaisin – niin hassulta kuin se kuulostaakin.” – Seera 

Upea! Mieltäylentävä!” – Roosa 

Kertakaikkisen ihana! Ylivoimaisesti paras tuoksu, johon olen kosmetiikkatuotteiden kohdalla törmännyt.” – Milla 

Vaikutukset

Ensimmäinen reaktioni oli, että en aavistanut tämän tasoista kosmetiikkaa olevan olemassakaan! Välitön vaikutus on päätähuimaava, iho muuttuu sileäksi kertaheitolla.”  – Kirsi-Maria 

Tuotteen vaikutukset ovat lähes välittömät ja tuntuvat iholla, mielestäni vaikutukset ovat myös selkeästi nähtävissä.” – Henna

SILEÄ on todella nimensä veroinen, sillä tuntuma iholla on silkkinen ja öljy tasoittaa ihoa selvästi joka päivä käytettynä: ihon väri on tasaisempi ja kuivat kohdat ovat tiessään. Ihanaa, että tuotteen suunnitteluun on panostettu kunnolla ja sen kyllä huomaa! ” –Essi  

Todella tehokas, tuloksia näkyi jo muutaman päivän käytön jälkeen. Kokonaisvaltainen kokemus ihoa rauhoittavan ja aromaterapeuttisen tuoksun ansiosta.” – Tiina 

SILEÄ tosiaan teki ihosta sileän ja tasaisen tuntuisen. Havaitsin talinerityksen hieman vähentyneen T-alueellani. Merkittävimpänä vaikutuksena sanoisin ihon rauhoittumisen ja ihon värin tasoittumisen.”  –Seera 

Olen yrittänyt sitkeästi käyttää ihoöljyjä, koska ymmärrän niiden vaikutuksen ihon hyvinvointiin, mutta koen että en ole tullut koskaan niiden kanssa sinuiksi. Sileä tuntui kuitenkin helposti lähestyttävältä sen aivan käsin kosketeltavien tulosten kautta.” – Laura 

Luksusihoöljy, joka toimii kaikkeen! Kosteuttaa ja hoitaa erinomaisesti. Saa ihon nopeasti paremmaksi, hehkuvan näköiseksi. Todella tehokas näin 40-vuotiaalle!” – Roosa  

”Sileä-öljystä tuli ensituntumalta suosikkini. Öljyn tuoksu on puhdas, raikas, kevyt, lempeä ja rauhoittava ja siitä syystä öljyn hierominen iholle on tuntunut meditatiiviselta kokemukselta. Öljy tuntuu iholla samettiselta, iho tuntuu pehmeältä, joustavalta ja hoidetulta. Öljy imeytyy hyvin ja iho tuntuu myös puhtaammalta ja raikkaammalta.” – Mira 

Näin 1kk:n käytön jälkeen ihoni on kosteutetumman tuntuinen, niinkään pintakuivuutta en ole huomannut. Ihon sävy ehkä aavistuksen tasoittunut ja iho napakoitunut.” – Heidi 

Tämä tuote muutti käsitystäni kasvoöljyistä ja niiden sopivuudesta ihotyypilleni. Tämä tulee jäämään säännölliseen käyttöön ja toivon ettei sen valmistusta koskaan lopeteta.” – Jenni H. 

Oletko sinä jo ehtinyt ihastua SILEÄän?

Tuotekuvat Riikka Kantinkoski

Avainsanat: , , , , , , , , , ,