Lifestyle

Kuukauden asu #8

Lifestyle | 13.4.2016 | Katja Kokko

_DSC0787

Olenko ainoa, jota palelee pelkästään ohuessa trenssissä ja paljaissa nilkoissa viipottavien ohikulkijoiden näkeminen? Vielä muutama viikko sitten pistin merkille tämän mielestäni liian vähissä vaatteissa kulkemisen olevan lähinnä teini-ikäisten keskuudessa esiintyvä ilmiö, mutta tänään huomasin sen levinneen vanhempienkin joukkoon. Anteeksi vain, mutta minua palelee!

Ei puhettakaan, että luopuisin vielä Samujin lämpimästä villakangastakista. Olen lähinnä onnellinen, että on päiviä, jolloin siinä voi kulkea ilman huivia, eikä enää tarvitse pipoa (joka päivä). Ahdistun myöskin kerrospukeutumisesta ja nautinkin siitä, että lämpimän takin alle voi pukea pelkän ohuen silkkipaidan tai poolokauluksisen hihattoman. Eihän moinen onnistu vielä trenssissä.

Olen kaivannut jo pitkään farkkujen rinnalle vaihtelua leveälahkeisista housuista. Kaikki liehuhousuni ovat vaan olleet väriltään vihreitä (Acnen vihreät liehuhousut ovat vielä vapaana blogikirppiksellä), joten farkuissa on tullut talsittua kyllästymiseen asti. Naisellisuus! Sitä sydämeni huutaa nyt (ja edelleen). Löysinkin vaniljakastikkeen väriset leveät housut Filippa K:lta ja nyt ei tekisi mieli muihin sujahtaa, mutta herkkä väri pakottaa säästelemään näitä kaunokaisia.

_DSC0797_DSC0796

Uusista nauhakengistäkin ehdin haaveilla vuoden päivät ja monta kertaa on tullut ihailtua näitä Terhi Pölkin Mila-kenkiä. Tapasin itse suunnittelijan muutama viikko sitten ja hän pakkasi minulle lahjaksi parin näitä kaunokaisia. Nyt kun ne on ajettu sisään, niin voin todeta, että Terhin kengät eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan myös tuntuvat. Olen aivan liian mukavuudenhaluinen elämässäni vähän kaikessa ja siitä syystä esimerkiksi nämä Acnen teräväkärkiset nauhakengät jäivät kauppaan. En tiedä kuka näillä voi oikeasti kävellä säilyttäen varpaansa ehjänä? Terhin kengät kestävät myös eettisen ja ekologisen tarkastelun ja mikäs sen ihanampaa, kuin tukea suomalaista suunnittelua. Kevään ja kesän mallisto henkii kyllä läpimurtoa suuremmille apajille.

Joko te olette vaihtaneet talvitakin keväisempään versioon?

_DSC0801

Kuvat Mikko Rasila

Avainsanat: , , ,