Olen luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi, meikkaaja, luonnonkosmetiikan tuotekehittelijä sekä joogaohjaaja. Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2002 ja meikkaaja-maskeeraajaksi 2003. Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla 19 vuotta mm. kosmetologina, meikkaajana, kouluttajana, konsulenttina, yrittäjänä sekä kauneustoimittajana. Lisäksi olen suorittanut opinnot luonnonkosmetiikan tuotekehityksestä englantilaisessa Formula Botanicassa (Advanced Diploma in Organic Cosmetic Science sekä Certificate in Organic Anti-Ageing Skincare). Pitkän työurani ansiosta minulle on kehittynyt syvällinen näkemys kauneudenhoidosta ja raaka-aineista, joka syvenee jatkuvasti ja omalla kohdallani tutkiminen ja opiskelu loppuvat tuskin koskaan. Tällä alalla kannattaa säilyttää aloittelijan mieli ja olla avoin aina uusille näkökulmille ja uudelle tiedolle.

Vuonna 2012 perustin ystäväni Jutta Ruonansuun kanssa menestyksekkään Jolie hyvinvointikonseptin, joka on Suomen johtava luonnonkosmetiikkatalo. Jolie pitää sisällään laadukkaan luonnonkosmetiikan verkkokaupan, Helsingin Punavuoressa toimivan kivijalkamyymälän sekä kauneushoitolan ja ammattilaistasoisen luonnonkosmetiikan maahantuonnin. Heinäkuussa 2014 myin osuuteni Joliesta.

Syksyllä 2015 yli vuoden kestäneen tuotekehitysprojektin jälkeen lanseerasimme Anne Kukkohovin Supermood-luonnonkosmetiikkasarjan kolmannen tuotelinjan, Youth Glon, jossa toimin konsulttina tuotekehityksessä ja tuotteiden suunnittelussa.

Aidosti kaunis esikoiskirjani kauneudenhoidosta ilmestyi joulukuussa 2015. Teoksen englanninkielinen versio ilmestyi e-kirjana keväällä 2017. Kirjan on kuvittanut valokuvaaja Kaapo Kamu. Kirjan nettisivut löytyvät osoitteesta osoitteesta www.genuinebeautybook.com.

Sydämeni kutsumus on työskennellä kehon ja mielen hyvinvoinnin kanssa. Missioni on kasvattaa luonnonkosmetiikan tunnettuutta, jakaa aidosti asiantuntevaa tietoa ihonhoidosta sekä inspiroida ihmisiä ottamaan vastuu omasta hyvinvoinnistaan ja olemaan hyviä toisille ihmisille ja ympäristölle.

Tämän blogin teemat muodostuvat luonnonkosmetiikasta, kauneudesta ja hyvinvoinnista. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä blogissani, tutustu palveluihini.

Blogissani on säännöllisesti kaupallisia yhteistöitä, ne on merkitty jokaisen postauksen alkuun selkeästi. Postauksen alkuun on myös merkitty, mikäli se sisältää mainos- eli affiliate-linkkejä. Valitsen tarkkaan kaikki toteuttamani yhteistyöt, koska minulle on tärkeää, että voin seisoa sanojeni takana myös kaupallisissa yhteistöissä.

Blogitiimiin kuuluvat lisäkseni:

Inke, joka kirjoittaa blogiin joka toinen viikko suosittua Inken purkkinurkkaa maailman kauneusilmiöistä ja -trendeistä.

Mariela Sarkima, joka on tunnettu meikkaaja, kampaaja ja kundaliinijoogaopettaja sekä äänimaljaterapeutti. Mariela kirjoittaa blogiin joka toinen viikko pohdintoja kehon ja mielen koukeroista, joogasta sekä luonnonkosmetiikasta. Marielan Facebook-sivut löytyvät täältä.

Kirsi Halla-Seppälä, joka on astrologi, ratkaisukeskeinen terapeutti ja läsnäolo- sekä tietoisuusohjaaja. Kirsi kirjoittaa blogin kerran kuussa astrologista uudenkuun ajankuvaa. Kirsin nettisivut löytyvät täältä.

Viola Virtamo, joka on valokuvaaja, graafikko sekä keittokirjailija. Viola on blogini valokuvaaja, hän kuvittaa osan artikkeleistani. Violan nettisivut löytyvät täältä.

Kuva Elina Simonen