Blogini on Suomen luetuin ja arvostetuin luonnonkosmetiikkaan ja holistiseen ihonhoitoon keskittynyt blogi, joka tavoittaa kuukausittain noin 40 000 uniikkia lukijaa ja sivulatauksia kertyy kuukaudessa noin 300 000. Olen tehnyt pian 20 vuotisen työuran kosmetiikka-alalla, jonka ansiosta minulla on kauneudenhoidosta syvällinen näkemys.

Julkaisen blogissani sisältöä, joka käsittelee luonnonkosmetiikkaa, kauneutta ja hyvinvointia. Toisinaan kirjoitan sisustamisesta, tyylistä, matkustamisesta tai omasta elämästäni kepeällä otteella. Mielipiteeni ovat aina rehellisiä ja minulle on tärkeää, että voin seisoa kaikkien yritysten, palveluiden ja tuotteiden takana, joiden kanssa toteutan kaupallisia yhteistöitä. Arvoihini kuuluvat eettisyys, ekologisuus, kestävä kehitys, positiivisuus ja rehellisyys.

Sydämeni kutsumus on työskennellä kehon ja mielen hyvinvoinnin kanssa. Missioni on kasvattaa luonnonkosmetiikan tunnettuutta, jakaa aidosti asiantuntevaa tietoa ihonhoidosta sekä inspiroida ihmisiä ottamaan vastuu omasta hyvinvoinnistaan ja olemaan hyviä toisille ihmisille ja ympäristölle.

Blogiyhteistöiden lisäksi voin konsultoida luonnonkosmetiikan tuotekehityksessä sekä tuotevalikoiman ja brändien kehittämisessä. Olen suorittanut tutkinnon luonnonkosmetiikan tuotekehityksestä englantilaisessa Formula Botanicassa (Advanced Diploma in Organic Cosmetic Science sekä Certificate in Organic Anti-Ageing Skincare), olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla lähes 20 vuotta ja minulla on erittäin laaja tuntemus ja kokemus luonnonkosmetiikkabrändeistä maailmanlaajuisesti.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssani, ota yhteyttä katja(at)katjakokko.com.

Katja Kokko Instagramissa: @katjakokko
Katja Kokko Facebookissa: Katja Kokko
Aidosti kaunis -kirjani nettisivut: www.genuinebeautybook.com
Aidosti kaunis Facebookissa: Aidosti kaunis

Blogitiimiin kuuluvat lisäkseni:

Inke, joka kirjoittaa blogiin joka toinen viikko suosittua Inken purkkinurkkaa maailman kauneusilmiöistä ja -trendeistä.

Mariela Sarkima, joka on tunnettu meikkaaja, kampaaja ja kundaliinijoogaopettaja sekä äänimaljaterapeutti. Mariela kirjoittaa blogiin joka toinen viikko pohdintoja kehon ja mielen koukeroista, joogasta sekä luonnonkosmetiikasta. Marielan Facebook-sivut löytyvät täältä.

Kirsi Halla-Seppälä, joka on astrologi, ratkaisukeskeinen terapeutti ja läsnäolo- sekä tietoisuusohjaaja. Kirsi kirjoittaa blogin kerran kuussa astrologista uudenkuun ajankuvaa. Kirsin nettisivut löytyvät täältä.

Viola Virtamo, joka on valokuvaaja, graafikko sekä keittokirjailija. Viola on blogini valokuvaaja, hän kuvittaa osan artikkeleistani. Violan nettisivut löytyvät täältä.

Kuvat Katja Kokko