Meikkipussin sisältö on nykyisin todella helppo päivittää täysin luonnolliseksi, sillä tuotteita on kehitetty niin paljon, että ne ovat täysin kilpailukykyisiä synteettisten ammattilaismeikkien kanssa – ja kaiken lisäksi ihoa hoitavia ja helliviä!

Tykkään vaihdella käyttämääni meikkipohjaa vuodenaikojen mukaan: kesäisin käytän ohutta nestemäistä pohjaa ja talvella kiinteää, voidemaisempaa pohjaa, joka toimii myös peitevoiteena. Erilaisten voidemaiset korostustuotteet ja voidemaiset poskipunat ovat suosikkejani, mutta toisinaan sipaisen poskille vielä puuterimaistakin väriä.

Silmämeikissä suosin luonnollista nudemeikkiä ilman rajauksia, mutta sen sijaan ripsiväriä käytän reilusti. Huulet pidän yleensä luonnollisena, hieman persikan värisenä tai punaan ne kunnolla runsaspigmenttisellä huulipunalla. Huulimeikissä pidän huolettomuudesta ja sen vuoksi en käytä huultenrajauskynää.

Löydät blogistani inspiraatiota huulimeikkehin täältä ja täältä, nudesilmiin puolestaan täältä.

Linkit ovat affiliate-linkkejä.

gressaOlive Fair86absolution creme du teintKjaer weis just sheerkjaer weis silkenhyntrms living luminizertatahighlightrms buriti bronzerrms curiouskjaers weis embracesuntouch64zuii mangozuii peachkjaer weis dazzling bronzertatacontourrms unpowder_0-1rms foundation brushrms blush brushrms solarKjaer weis charmedhynt1kjaer weis gracemagnetic77kw_eye-shadow_earthy-calm-1024x1024kjaer weis mascarazuii taupeabsolution deep red absolution poppy red absolution powerful pink