Yin Your Skin on neljän tunnin mittainen workshop, jossa yhdistyvät yin jooga ja ihonhoito. Kurssin tarkoituksena on luoda kokemus, millaista on pintaa syvemmälle vaikuttava kokonaisvaltainen ihonhoito sekä auttaa tuomaan se osaksi omaa arkea.

Teemme kurssilla 1,5 h mittaisen detox-vaikutteisen ja hermostoa rentouttavan yin jooga -harjoituksen. Fyysisellä tasolla vaikutamme kehon mm. sidekudoksiin, niveliin ja lihaskalvoverkostoon. Rauhallinen ja syvä hengitys rentouttaa ja auttaa vapauttamaan syvällä olevia sitkeimpiä jännityksiä. Energiatasolla stimuloimme meridiaanikanavia pyrkimyksenä poistamaan tukoksia, jotka estävät energian kulkemista vapaasti.

Yin jooga -harjoituksen jälkeen on kasvohoidon vuoro. Jokainen pääsee tekemään itselleen minikasvohoidon, johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, naamio, lyhyt kasvohieronta ja loppuhoitotuotteet (seerumi, silmänympärysvoide ja kosteusvoide). Naamion vaikuttaessa teemme rentouttavan kauneusmeditaation. Päivän päätteeksi kaikilla on mahdollisuus ostaa oman ihotyypin mukaiset tuotteet kotiin. Maksuvälineenä tuotteille käy kortti.

Järjestän syksyllä 2017 kolme Yin Your Skin -workshopia, joista ensimmäinen on lauantaina 9.9.2017 klo 12.00-16.00. Paikkana on joogasali Hyvinvoimala osoitteessa Merimiehenkatu 21. Lauantain 9.9. kurssilla käytämme etelä-afrikkalaisen Essen probioottisia ihonhoitotuotteita. Esse on tieteelliseen tutkimukseen perustuva hoitolasarja, jonka tuotteet ovat vegaanisia ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Varaa paikkasi 9.9. kurssille täältä. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Yin Your Skin -workshopiin voi osallistua kuka tahansa, eikä aiempaa kokemusta joogasta tarvita.

Lokakuun Yin Your Skin workshop on lauantaina 14.10. klo 13.00-17.00 ja marraskuun lauantaina 25.11. klo 13.00-17.00. Varaa paikkasi täältä.

Suosittelen varaamaan paikan haluamallesi kurssille pian, sillä paikkoja on vain 20 ja konsepti on herättänyt valtavan suurta kiinnostusta niissä kanavissa, missä olen sitä väläytellyt. Koko syksyn joogakurssitarjonta on nyt myös julkistettu. Löydät aikataulut ja kurssit täältä, tarjolla on vaihtoehtoja kaikentasoisille joogeille aloittelijoista jo pidempään jooganneille.

Tervetuloa tutkimusmatkalle kehoon, mieleen ja ihoon!

Kuvat Katja Kokko ja Eeva Kolu