Yin Your Skin on kehittelemäni täysin uniikki ja ennennäkemätön konsepti, joka yhdistää yin joogan ja ihonhoidon.

Workshopin tarkoituksena on luoda kokemus, millaista on pintaa syvemmälle vaikuttava kokonaisvaltainen ihonhoito sekä auttaa tuomaan se osaksi omaa arkea.

Teemme kurssilla 1,5 h mittaisen detox-vaikutteisen ja hermostoa rentouttavan yin jooga -harjoituksen. Fyysisellä tasolla vaikutamme kehon mm. sidekudoksiin, niveliin ja lihaskalvoverkostoon. Rauhallinen ja syvä hengitys rentouttaa ja auttaa vapauttamaan syvällä olevia sitkeimpiä jännityksiä. Energiatasolla stimuloimme meridiaanikanavia pyrkimyksenä poistamaan tukoksia, jotka estävät energian kulkemista vapaasti. Huomaat harjoituksen vaikutukset ihoon heti harjoituksen jälkeen: ihon väri ja silmät kirkastuvat ja turvotus laskee.

Yin jooga -harjoituksen jälkeen on kasvohoidon vuoro. Jokainen pääsee tekemään itselleen minikasvohoidon, johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, naamio, kasvohieronta ja loppuhoitotuotteet (seerumi, silmänympärysvoide ja kosteusvoide). Naamion vaikuttaessa teemme rentouttavan kauneusmeditaation. Olen suunnitellut kurssia varten Yin Your Skin -kasvohieronnan, jossa yhdistyy elementtejä japanilaisesta kasvohieronnasta, lymfasta ja klassisesta kasvohieronnasta. Päivän päätteeksi kaikilla on mahdollisuus ostaa oman ihotyypin mukaiset tuotteet kotiin. Maksuvälineenä tuotteille käy kortti.

Järjestän syksyllä 2017 kolme Yin Your Skin -workshopia. Paikkana on joogasali Hyvinvoimala osoitteessa Merimiehenkatu 21. Workshopeissa käytetään etelä-afrikkalaisen Essen probioottisia ihonhoitotuotteita. Esse on tieteelliseen tutkimukseen perustuva hoitolasarja, jonka tuotteet ovat vegaanisia ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Lokakuun Yin Your Skin workshop on lauantaina 14.10. klo 13.00-17.00 ja marraskuun lauantaina 25.11. klo 13.00-17.00. Varaa paikkasi täältä.

Ilmoittautumiset ovat sitovia eikä peruutusoikeutta ole.  Yin Your Skin -workshopiin voi osallistua kuka tahansa, eikä aiempaa kokemusta joogasta tarvita.

Löydät tietoa muista joogakursseistani täältä.

Tervetuloa tutkimusmatkalle kehoon, mieleen ja ihoon!

Kuvat Katja Kokko ja Eeva Kolu