katjakokko-2-kopio

Luonnonkosmetiikkaviidakossa suunnistaminen on usein maallikolle haastavaa ja toisaalta ihonhoitorutiinit saattavat olla puutteelliset, sillä oman ihon tarpeita ei usein tunnista ja ihonhoidosta on useita virheellisiä käsityksiä.

Ajatus sähköisen Personal Beauty Guide -palvelun kehittämiseen lähti lukuisista lukijoideni ihonhoitovinkkejä ja tuotesuosituksia koskevista kysymyksistä.

Käytän Personal Beauty Guiden pohjana asiakkaan täyttämää seikkaperäistä kysymyslomaketta, jolla selvitetään mahdollisimman tarkasti asiakkaan ihotyyppi sekä nykyiset ihonhoitorutiinit. Tämän perusteella laadin asiakkaalle henkilökohtaisen ihonhoito-ohjelman kasvojen hoitoon sopivilla tuotteilla.

Personal Beauty Guide sisältää kertaluontoisen -10 % alennuskoodin Naturelle.fi -verkkokauppaan, jonka tuotevalikoimasta suositukset on valittu. Opas on visuaalisesti kaunis ja sopii loistavasti vaikka lahjaksi.

Personal Beauty Guide 75 € (sisältää arvonlisäveron 24 %).

Voit tilata Personal Beauty Guiden verkkokaupasta. Huomioithan opasta tilatessasi, että iho-ongelmien hoito on aina kokonaisvaltaista, jonka vuoksi pelkästään ulkoinen hoito ei välttämättä paranna ihoa. Hoidossa tulee aina ottaa huomioon ruokavalio, liikunta, hermoston rauhoittaminen ja henkinen hyvinvointi.

Lue asiakkaiden kokemuksia Personal Beauty Guidesta täältä.

katjakokko-3-kopio-843x562

Personal Beauty Guiden visuaalisen ilmeen on toteuttanut Kirsikka Simberg

Kuvat Emmi-Liia Sjöholm