Kokeilen ja testaan aktiivisesti erilaisia tuotteita, mutta luottotuotteet ovat vakiinnuttaneet paikkansa peilikaapissani. Olen koonnut ne tähän Beauty Guideen.

Sileä ja täydellinen ihoni koki täyskäännöksen e-pillereiden lopettamisen seurauksen parikymppisenä. Ihoni muuttui rasvaiseksi, kiiltäväksi ja siihen puhkesi finnejä sekä kipeitä hormoninäppyjä. Vuosien saatossa iho rauhoittui pahimmista näpyistä, mutta tukkeumat ja rasvaisuus vaivasivat edelleen. Puhtaan ruokavalion ja laadukkaan luonnonkosmetiikan seurauksena ihoni on vähitellen parantunut ja tällä hetkellä saan nauttia täydellisestä ihosta, jossa on terve hehku ja kimmoisa rakenne.

Kuvia klikkaamalla pääset suoraan tuotteita myyviin verkkokauppohin ja saat niistä yksityiskohtaisempaa tietoa.

Linkit ovat affiliate-linkkejä.


may_lindstrom_the_honey_mud_1detox1 341_mlTata2may_lindstrom_the_jasmine_garden_15Tata_eyecreamsupernaturalesse_plus-probiotic-serum-30ml_kypris1kypris2kypris3may_lindstrom_the_youth_dew_1wildrosebeautybalmmay_lindstrom_the_blue_cocoon_1esse_plus_defense_moist_50ml_tata1    supermood1supermood28may_lindstrom_the_problem_solver_110279_Neal_180_s_Yard_Remedies_Seaweed_Salt_Scrub_Vartalokuorintapatykawildrosebodyelixirkypris4maylindstrom12honey-hibiscus-reconstructing-shampoojmo110297_Neals_Yard_Remedies_Bee_Lovely_Hand_Cream_KaesivoideFlacon - VAMP